JBS underbukser microfiber

2. november 2021

JHar du prøvet de nye JBS microfiber underbukser til herrer? Hvis ikke, så er det tid til at slå til på dette tilbud hvor du kan få 3 par af de spritnye og behagelige microfiber underbukser som altid er til skarpe priser.

Kvalitetsunderbukser til gode priser:

Hver gang du køber en pakke får du tre par lækre microfiber underbukser med til en rigtig god pris. Denne underbuks er lavet i stretchform og med elastikkant der er 3 cm. bred hvilket gør det til en yderst behagelig underbuks. Hvis såfremt man køber de nye JBS microfiber underbukser i en størrelse medium er der 10 cm. i indre skridtlænge.

Det unikke ved JBS underbukser microfiber er det materiale som varen er produceret i som er 10 procent elastane og hele 90 procent polyamid.

JBS er et danskdesignet brand og der er tænkt på detaljen på dette produkt, samt det at det også visuelt ser godt ud. Derfor er JBS underbukser microfiber udstyret med et påsyet logo-tag som fuldender det stilmæssige design og fuldender det gode indtryk af kvalitet og det visuelle i forhold til disse underbukser.

Du er uden tvivl sikret en lækker oplevelse med disse JBS microfiber underbukser som sikrer dig høj kvalitet og en perfekt pasform. Til dig der er aktiv i hverdagen er det også underbukser af høj kvalitet som ikke er til gene og kravler op – så kort sagt, så passer den til alle slags hverdage du som person har.

Altid fokus på det moderne:

Siden 1939 hvor JBS blev stiftet har der været fokus på at vores produkter skal følge med stilen og vigtigheden af at en stilfuld mand har en gennemført stil – dette sikre vi med denne JBS underbukser i microfiber. JBS er det førende undertøjsbrand i skandinavien og hos JBS har man i 80 år været kvalitetsbestemte og hele tiden ajour med hvad der er efterspurgt på markedet i forhold til undertøj til mænd. Den status JBS har opnået som de førende i Skandinavien er opnået ud fra 4 kerneværdier som er implementeret i alt hvad virksomheden fortager sig. De 4 kerneværdier som der bruges er: Individualitet – komfort – innovation og kvalitet.

Christiano Ronaldo i samarbejde med JBS:

I 2013 startede JBS en undertøjslinje i samarbejde med en af verdens bedste fodboldspillere Christiano Ronaldo. Samarbejdet har været godt for begge og dette blev illustreret under corona pandemien hvor Christiano Ronaldo viste storsind overfor virksomheden der ligesom alle andre havde økonomiske udfordringer, og gav afkald på et minimumsbeløb som skulle betales fra JBS til Christiano Ronaldo jvf. deres kontrakt.

 

Relateret Artikler

Frisurer til mænd – sådan finder du din næste frisure

Frisurer til mænd – sådan finder du din næste frisure

Har du haft den samme frisure de sidste 5 år, og har brug for der sker noget nyt? Det er meget almindeligt, at man dvæler i den samme frisure i flere år. Forandring fryder dog, og det kan give et selvtillidsboost, hvis man tør prøve noget nyt engang imellem. Men det...

Sommertips til den stilfulde kvinde Sommeren er over os, og det betyder at du endelig kan skubbe vintertøjet ind bagerst i skabet, og finde de friske farver og løse kjoler frem. Bløde og glatte ben hele sommeren Smarte sandaler

Køb jakker til mænd hos Kaufmann

Køb jakker til mænd hos Kaufmann

Kaufmann.dk har et stort udvalg af jakker til mænd i alle aldre og størrelser. De har både vinterjakker og sommerjakker, så du kan holde varmen på de kolde dage eller nyde en kølig sommeraften. Deres jakker er lavet af kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på at...