JohnHarmsen holder foredrag om trivsel og arbejdsglæde

Vil du give dig selv og dine medarbejdere en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse, der på lang sigt kan være gavnlig for jeres sammenhold på arbejdspladsen? Så book et foredrag om trivsel på arbejdspladsen eller et foredrag om arbejdsglæde af John Harmsen. Han er ekspert på området og sørger for at få alle med, og for at der ikke er nogen som keder sig.

Trivsel på arbejdspladsen er centralt for JohnHarmsen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er en klar sammenhæng imellem trivsel på arbejdspladsen, og hvor gode resultater, der bliver leveret. Der kan være en verden til forskel på at stå op om morgenen og være træt af at skulle afsted på jobbet i forhold til at man vågner, og glæder sig til en ny dag. Og humøret smitter! Vil du gerne skabe endnu bedre stemning på jeres arbejdsplads, vil et foredrag om trivsel på arbejdspladsen med John Harmsen være en god måde at starte.

Han har i mange år rejst rundt og underholdt og lært fra sig om, hvad han har lært, når det gælder trivsel på arbejdspladsen. Han giver både eksempler på hvad der skaber den dårlige stemningen, hvordan man forbedrer det generelle trivselsniveau, og han sørger desuden for at krydre det hele med underholdende anekdoter og iagttagelser, så det hele aldrig bliver for kedeligt. Eksempler på hvad der som regel bliver talt om ved foredrag og kurser om trivsel på arbejdspladsen, er bl.a. hvordan man kommer af med brokkekulturen, hvordan man forbedrer sammenholdet på tværs af teams og hvordan man bliver en bedre kollega.

Et foredrag om arbejdsglæde giver stor indsigt

Et foredrag om arbejdsglæde vil i høj grad være et foredrag om arbejdsglæde. Derfor er det heller ikke overraskende, at der er et overlap imellem de to slags foredrag, når man booker www.johnharmsen.dk. Foruden foredrag om arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen beskæftiger foredrags- og kursusholderen sig bl.a. også med kursus i samarbejde og kommunikation, stress forebyggelse og andre lignende emner.

Selvom det er alvorlige emner, vil der være plads til både humor og John sørger for, at alle har en god og mindeværdig oplevelse. Det øger også chancerne for, at man kan huske, hvad der bliver sagt i modsætning til foredrag, hvor man har svært ved at holde øjnene åbne. Besøg eventuelt selv foredragsholderens hjemmeside, hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for at booke et foredrag om arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen eller lignende.