Klistermærker i 2022

9. december 2021

Det er populært at designe sine egne klistermærker og tendensen fortsætter i 2022. Tidligere var den bedste mulighed for private og mindre erhvervsdrivende at printe deres egne klistermærker på selvklæbende papir. Det kan slet ikke betale sig i dag. Det er både nemt og billigt at designe egne klistermærker online og kvaliteten er meget bedre end de klistermærker, du kan lave på din egen printer. Tidligere skulle du måske bestille flere hundrede klistermærker, men i dag kan du nemt bestille fra kun 1 styk, når du bestiller online.

Klistermærker til indpakning

Blandt de populære klistermærker er klistermærker med logo til indpakning. Klistermærkerne bliver brugt på alt fra firmagaver, online ordrer, indpakkede gaver og meget andet. Detailhandlen må ikke længere udlevere gratis bæreposer og i denne forbindelse er mange begyndt at pakke især tøj ind i silkepapir og lukke indpakningen med et klistermærke med butikkens logo.

Godkendelsesklistermærker

Mange virksomheder bruger godkendelsesklistermærker, når værktøj, maskiner, produktionsudstyr og andet er blevet kontrolleret. Her krydser man af hvornår genstanden sidst er blevet efterset eller hvornår udstyret igen skal efterses. Godkendelsesmærkerne med årstal 2022/23 er allerede klar til salg, så det er bare at få bestilt nu.

Hygiejneklistermærker

Det er stadig meget vigtigt at vi fortsat opretholder god hygiejne for at mindske både Covid-19 og anden sygdom i Danmark i 2022. Det er nemt at designe sine egne hygiejneklistermærker online, så du får præcis det budskab du gerne vil have på klistermærkerne. Du kan både finde ikoner og tekst, der opfordrer til at god håndhygiejne.

Hold afstand klistermærker

Ligesom med hygiejneklistermærkerne er afstand stadig et vigtigt middel i 2022 for at begrænse antallet af smittede. De holdbare ”hold afstand” klistermærker kan du sagtens bruge på gulv, vinduer og andre steder, hvor de bliver udsat for slid eller Uv-lys uden at klistermærkerne bliver slidt. Med en venlig opfordring er det nemt for dine kunder at huske de gældende anbefalinger.

Du finder klistermærker til alle behov hos Ikast Etiket.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...