Klistermærker i 2022

9. december 2021

Det er populært at designe sine egne klistermærker og tendensen fortsætter i 2022. Tidligere var den bedste mulighed for private og mindre erhvervsdrivende at printe deres egne klistermærker på selvklæbende papir. Det kan slet ikke betale sig i dag. Det er både nemt og billigt at designe egne klistermærker online og kvaliteten er meget bedre end de klistermærker, du kan lave på din egen printer. Tidligere skulle du måske bestille flere hundrede klistermærker, men i dag kan du nemt bestille fra kun 1 styk, når du bestiller online.

Klistermærker til indpakning

Blandt de populære klistermærker er klistermærker med logo til indpakning. Klistermærkerne bliver brugt på alt fra firmagaver, online ordrer, indpakkede gaver og meget andet. Detailhandlen må ikke længere udlevere gratis bæreposer og i denne forbindelse er mange begyndt at pakke især tøj ind i silkepapir og lukke indpakningen med et klistermærke med butikkens logo.

Godkendelsesklistermærker

Mange virksomheder bruger godkendelsesklistermærker, når værktøj, maskiner, produktionsudstyr og andet er blevet kontrolleret. Her krydser man af hvornår genstanden sidst er blevet efterset eller hvornår udstyret igen skal efterses. Godkendelsesmærkerne med årstal 2022/23 er allerede klar til salg, så det er bare at få bestilt nu.

Hygiejneklistermærker

Det er stadig meget vigtigt at vi fortsat opretholder god hygiejne for at mindske både Covid-19 og anden sygdom i Danmark i 2022. Det er nemt at designe sine egne hygiejneklistermærker online, så du får præcis det budskab du gerne vil have på klistermærkerne. Du kan både finde ikoner og tekst, der opfordrer til at god håndhygiejne.

Hold afstand klistermærker

Ligesom med hygiejneklistermærkerne er afstand stadig et vigtigt middel i 2022 for at begrænse antallet af smittede. De holdbare ”hold afstand” klistermærker kan du sagtens bruge på gulv, vinduer og andre steder, hvor de bliver udsat for slid eller Uv-lys uden at klistermærkerne bliver slidt. Med en venlig opfordring er det nemt for dine kunder at huske de gældende anbefalinger.

Du finder klistermærker til alle behov hos Ikast Etiket.

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...