Køb en industriovn til dit storkøkken

20. marts 2023

Når man arbejder i madlavningsbranchen, hvad end det er i et bageri, restaurant eller er cater, er det vigtigt at have en ovn, som kan håndtere madmængder ud over det normale. En almindelig ovn, som alle har stående i hjemmet, er ganske glimrende, når den lille familie skal have mad, og til enkelte lejligheder, hvor flere gæster melder sin ankomst. I et storkøkken er industriovne dog klart at foretrække, og du vil her få en beskrivelse af, hvad industriovne kan kontra de almindelige ovne.

God plads til store mængder af mad

En ting vi ikke kommer udenom, når vi snakker industriovne, er, at de har langt større kapacitet end almindelige ovne. Industriovne er designet til at gøre køkkenarbejdet lettest muligt, og især når der skal tilberedes store mængder af mad. Det ses derfor tit, at der kan være rigtig mange plader i ovnen af gangen, således mest muligt mad kan tilberedes på én gang. Afhængigt af hvor travlt et køkken du er i, kan ovnen også tilpasses efter dette. Industriovne fås i mange størrelser, hvoraf du nemt kan finde lige netop den ovn, som passer til din daglige drift. 

Et jævnt og sikkert resultat hver gang

Udover at kunne rumme mere end den almindelig ovn, er industriovne også designet til at varme så jævnt som muligt. Du har måske før oplevet, at din ovn derhjemme ikke varmer ens alle steder i ovnen. Industriovne opnår den mere jævne opvarmning ved en blæser, som fordeler varmen rundt i ovnen. På den måde slipper du for at tage en bageplade ud, hvor halvdelen af bollerne er rå og den anden er brændt på. Derudover kommer industriovne også med flere indstillinger end almindelige ovne. De er designet til en helt anden drift, og har derfor langt flere funktioner, som du kan eksperimentere med, og som samtidig gør dit arbejde meget lettere i køkkenet. 

 

Relateret Artikler

Hvor meget solcreme kan du egentlig få brug for?

Hvor meget solcreme kan du egentlig få brug for?

En af de store punkter på listen, når du skal shoppe ind til den store charterferie eller andre ferier nærmere ækvator, genkender du måske som værende solcreme. Men måske er det også i denne sammenhæng, at du bruger mest solcreme og knap så meget i din dagligdag...

Forældremyndigheds advokater: Din støtte i forældremyndighedssager

Forældremyndigheds advokater: Din støtte i forældremyndighedssager

Forældremyndighedssager kan være komplekse og følelsesladede, og det er her, en forældremyndighedsadvokat træder ind for at yde den nødvendige juridiske bistand og vejledning. En forældremyndighedsadvokat er en erfaren professionel, der specialiserer sig i at håndtere...