Køb Christian Dell lamper hos Modern Lamps

Find din næste vintage lampe hos Modern Lamps! De restaurerer og videreforhandler retro design-klassikere fra ikoniske designere som Christian Dell, Arne Jacobsen, Wegner og Børge Mogensen. Find det flotte udvalg af designermøbler og lamper hos butikken på Østerbro eller den store webshop ved at klikke dig ind på www.modernlamps.dk

Få stilrene Christian Dell lamper fra Modern Lamps

Holder du af tysk design, bør du gå på opdagelse i udvalget af Christian Dell lamper. Christian Dell lamper, designet af den tysker professor fra den ikoniske Bauhaus-bevægelse, er en integral del af udvalget af designer lamper hos Modern Lamps. De fleste Christian Dell lamper er kendetegnede ved deres asymmetriske lampehoved, der holdes fast af et cylinderformet fatningshus bagerst på skærmen. I dette fatningshus sidder et kugleled, der gør det muligt for skærmen på de Christian Dell lamper, der benytter denne teknologi, at kunne vippes i alle retninger. Model 6631 og President lampen er eksempler på Christian Dell lamper, der betragtes som hovedværker, og eksempler på lamper, der benytter denne teknologi. I dag er Christian Dell lamper samlerobjekter, hvilket gør dem yderst eftertragtede hos alle forhandlere af designerlamper — inklusive Modern Lamps. De mange modeller, der føres på www.modernlamps.dk restaureres derfor nænsomt, med respekt for deres historie og nutidige værdisætning.

Vælg en flot og udtryksfuld vintage lampe

En vintage lampe er dog at finde fra mange flere designere end bare Christian Dell. Du finder nemlig en vintage lampe fra et omfattende udvalg af designere og producenter hos denne velkendte forhandler af retro lamper og møbler. Leder du for eksempel efter en vintage lampe fra en anerkendt producent som italienske Murano, fås en sådan nemt hos Modern Lamps. En tysk vintage pendel er ligeledes en mulighed, ligesom at en vintage lampe designet af Louis Kalff altid står til rådighed i den store webshop. Dine muligheder for at finde en vintage lamper, der passer netop din smag i retro design er derfor mange. Det omfattende udvalg du finder hos Modern Lamps er altså et udvalg de er stolte af. Her kan du nemlig gå på opdagelse i et håndplukket udvalg af fantastiske designs, der kan give dit hjem et friskt pust, stå i kontrast til din allerede eksisterede indretning eller bare gøre ethvert rum mere spændende at befinde sig i. Du går nemlig aldrig galt i byen, hvis du vælger en vintage lampe fra Modern Lamps — uanset om du vælger en mere dekorativ eller en mere minimalistisk model fra udvalget.

Besøg den store butik på Østerbro eller den fine webshop på www.mod, og gør et design-kup allerede i dag!