Ladestander til elbil finde i mange forskellige former

En oplader til elbiler, også kendt som en EVSE (electric vehicle supply equipment), er en enhed, der leverer elektricitet til en elbil. Elbilopladere findes i mange forskellige former og størrelser, men de tjener alle det samme formål: at holde din elbil opladet og klar til at køre. Der findes mange forskellige typer af elbilopladere på markedet, men de to mest populære typer er niveau 1- og niveau 2-opladere. Niveau 1-ladere bruger en standard 120 volt stikkontakt og kan oplade din elbil langsomt natten over. Niveau 2-opladere bruger en 240-volts stikkontakt og kan oplade din elbil meget hurtigere – i nogle tilfælde op til fem gange hurtigere end en niveau 1-oplader. Læs mere omkring Ladestander til elbil.

Få den perfekte ladestander til elbil løsning

Hvis du er træt af travle ladestationer og lange køer for at oplade din elbil, er en hjemmeoplader den perfekte løsning. Du kan få gratis adgang til elektricitet til din bil uden at skulle bekymre dig om at finde en station eller betale gebyrer. Med en VS Automatic-oplader kan du gøre dit liv som ejer af en elbil meget nemmere. De installerer opladeren for dig og yder gratis support, så du altid kan være sikker på, at din bil er opladet og klar til at køre.

Massere af fordele ved at bruge ladestander til elbil

Du kan vælge at købe en ladestation, som giver dig fuld kontrol over din opladning. Du kan også være sikker på, at ladestationen altid er fri, da fremmede ikke kan få adgang til den uden din tilladelse. Alle ladestationer, der kan købes hos VS Automatic, kan gå online og har deres egen App. De har også alle indbyggede målere, så de er kompatible med refusionsordningen i forhold til refusion af elafgifter. Hvis du køber en ladestation, har du flere muligheder at vælge imellem. Du kan enten købe en, der er fast tilsluttet til dit hjemmets elsystem, eller en, der kan tilsluttes til en almindelig stikkontakt. Du kan også vælge den type oplader, som du ønsker. Niveau 1-opladere er de langsomste, men mest almindelige.