lavendel Hidcote Blue – utrolig lækker drik

10. marts 2022

Hvis du ønsker at prøve noget lidt anderledes, kan du med fordel give kombucha en go’ gang med lavendel Hidcote Blue. Lavendler er planter, der elsker solskin, og de trives i varmt vejr. Derfor vil de ikke bare smage fantastisk i din kombucha – de vil også give den et lækkert boost! Hidcote Blue er den mest mørkeblå af de lavendelsorter, som vi dyrker herhjemme, så hvis du gerne vil have en bobler med et lidt anderledes udseende, er dette den rette lavendel for dig. Lavendler er vintergrønne halvbuske, som hører hjemme i Middelhavsområdet. Det betyder ikke noget, hvis du ikke bor dér – vi kan godt dyrke lavendler her i Danmark! Så hvis du vil have en kombucha, der ikke bare smager godt, men også ser lækker ud, skal du prøve at tilsætte lidt lavendel Hidcote Blue. Du vil ikke fortryde det!

lavendel Hidcote Blue – Utroligt populært

Kombucha er en trend, som i de seneste år har været meget populær. Men hvad er det egentlig? Og hvad er lavendel Hidcote Blue? Kombucha er ikke andet end en let drik med bobler, som laves af gæret te. Den kan smage læskedriksagtig eller vinøs alt efter, hvordan produktionen foregår. Kombucha boblerne er således vinøse og super elegante. De kan fås i champagneflasker, hvilket skaber en luksuriøs oplevelse. De er helt ideelle alternativer, hvis du elsker mousserende vin eller champagne, eftersom alkoholprocenten kan være så lav som 1.2 procent.

lavendel Hidcote Blue – Ikke kun for dem som er glad for bobler

Denne drik er ikke kun for dem, der er glade for bobler – smagen kan variere alt efter, hvilken type te, der benyttes til produktionen. Hvis du ikke allerede har prøvet kombucha, så er dette et godt sted at starte. Lavendel Hidcote Blue giver en særlig smag til drikken, som ikke kan opnås med andre typer te.Hvis du er på udkig efter en unik og anderledes læskedrik, der ikke indeholder alkohol, er kombucha det rette valg. Denne drik vil ikke blot give dig bobler i maven – den vil også give dig en god smag i munden. Så hvorfor ikke prøve kombucha? Du vil ikke fortryde det!

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...