Lokale nyheder

18. april 2022

Det er en god ide at holde sig opdateret på både lokale og nationale nyheder; især i disse tider hvor Coronaen raser i hele landet. Det er for eksempel godt at være bevidst om hvordan smittetallet er i ens lokale miljø. Dette kan man se mere om under ”Coronanyt”.

På netaviser kan man holde sig opdateret på både de lokale og nationale nyheder og begivenheder. Her finder du en bred vifte af nyttige nyheder, der hjælper dig med at holde dig opdateret.

At holde sig opdateret
Det er ikke kun nyheder, du kan læse på en side som Odder Netavis. Under linket ”Det Sker” kan du se hvilke arrangementer, du kan deltage i, samt kommende lokale begivenheder. Der er også sektioner som erhverv, livsstil og forbrug, hvor man kan få inspiration og holde sig opdateret indenfor for eksempel erhvervslivet.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...