Lokale nyheder

18. april 2022

Det er en god ide at holde sig opdateret på både lokale og nationale nyheder; især i disse tider hvor Coronaen raser i hele landet. Det er for eksempel godt at være bevidst om hvordan smittetallet er i ens lokale miljø. Dette kan man se mere om under ”Coronanyt”.

På netaviser kan man holde sig opdateret på både de lokale og nationale nyheder og begivenheder. Her finder du en bred vifte af nyttige nyheder, der hjælper dig med at holde dig opdateret.

At holde sig opdateret
Det er ikke kun nyheder, du kan læse på en side som Odder Netavis. Under linket ”Det Sker” kan du se hvilke arrangementer, du kan deltage i, samt kommende lokale begivenheder. Der er også sektioner som erhverv, livsstil og forbrug, hvor man kan få inspiration og holde sig opdateret indenfor for eksempel erhvervslivet.

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...