Lucide lamper giver dit hjem den ideelle belysning

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du indretter med lamper. Den indendørs belysning handler nemlig om mere end blot valg af design, og det er vigtigt at tænke over lyset, da det kan give en bedre udnyttelse af hjemmets rum. Ønsker du lamper i høj kvalitet og innovativt design, kan du med fordel investere i Lucide lamper hos Lite-House. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor du bør bringe Lucide lamper ind i dit hjem.

Funktionel og dekorativ belysning med Lucide lamper

Lucide er en belgisk familievirksomhed, der producerer funktionelle og dekorative lamper til både indendørs og udendørs brug. ‘Lucide’ refererer til ordet lucid, der betyder klar, gennemsigtig og forståelig, og det er hele idéen bag Lucide lamper. Med hovedkontor i Antwerpen udvikler brandet lamper i innovative designs, der foregriber nye tendenser i materialer og farver. Lucide er dermed med til at sætte trenden på markedet, når det gælder belysning. Brandets vision er at skabe lamper i materialer af højeste kvalitet uden unødvendige funktioner. Alle Lucide lamper er stilrene og praktiske, og du kan nemt finde lamper, der passer perfekt ind i din indretning.

Belysning ændrer rummets karakter og stemning

I sommerhalvåret skænker du måske ikke belysning i boligen mange tanker, men når vintermånederne banker på døren, er belysningen meget vigtig for, hvordan vi bruger vores bolig. Mange glemmer, at belysning har en meget stor betydning for hjemmets stemning. Det kan nemlig ændre et helt rums karakter Derfor bør du lægge lige så mange tanker i, hvilke lamper du vælger, og hvor du placerer dem, som du gør, når du køber andre møbler. Udvalget af lamper er enormt, og mange begår den fejl at fokusere på, hvordan lamperne vil se ud i hjemmet i stedet for selve lyset. Men en lampes primære opgave er at sikre optimal belysning. Designet har stor betydning for lysfordelingen i rummet; f.eks. giver gennemsigtige glasskærme mere lys end tætte, lukkede skærme. Du bør derfor altid tage effekt og funktion med i dine overvejelser, når du vælger belysning.

Vælg Lucide lamper til hjemmet fra Lite-House

Hos Lite-House finder du Lucide lamper til indenfor og udenfor. Vælg mellem gulvlamper med eller uden læsespots, genopladelige bordlamper, loftslamper, vægspots, solcellelamper og meget andet. Alle lamper passer både her og nu og langt ud i fremtiden. Du vil derfor få glæde af dine Lucide lamper i rigtig mange år.