Mad ud af huset til alle formål – find en leverandør nemt og hurtigt!

Skal du afholde en fest eller bare en hyggeaften for dine venner snart? Og har du svært ved at sammensætte menuen eller at finde tid på dagen til at få lavet det hele? Det er godt at være ambitiøs, men hvis det resulterer i at du under middagen sidder og nervøst triller tommelfingre fordi du er bange for at du har fået overstegt bøfferne eller om nogen opdager at der ikke er nogen dressing på salaten, er det en bedre idé at uddelegere opgaverne. Bestil mad ud af huset til alle formål!

Til alt fra firmafesten til fødselsdagen

Mad ud af huset til alle formål – find en leverandør nemt og hurtigt! – det lyder som et vovet løfte, men prøv bare at afgive en bestilling og se hvor simpelt det er! Til julefrokosten, til nytårsaften og til konfirmationen: mad fra restauranter vil redde aftenen og sørge for at intet er brændt på og alle forlader huset mætte og glade. Hvis dine evner ikke rækker til gourmet, kan du brillere ved fødselsdagen med en middag din familie vil huske i flere år: som at spise på Noma!

Planlæg uden stress!

Når nu den størst stressfaktor (maden) er taget ud af ligningen, har du friheden til at fokusere på festens resterende aspekter – helt stressfrit! Uden frygt for tørt kød, salat der knaser (på den værste måde), brændte hvidløgsbrød eller kold suppe, kan du sætte dig ned og lave en liste over alle de andre ting, der gør festen til en succes: pynten, siddepladserne, aktiviteterne og alt det andet. Du kan bruge din energi på at dække bordet og på at hænge lanterner op og på at forberede velkomstdrinks, der passer til dit festtema. Hvis du holder en nytårs- eller firmafest, kan du lave en “bar” med færdige drinks, øl og en skål med punch.

God fest!