Mandelolie fra Hedenhus har utallige anvendelsesmuligheder

Skal du bruge olie til madlavning, kosmetik eller hudpleje, så har Hedenhus lige det, du er på udkig efter. I deres udvalg, kan du nemlig finde mandelolie, der er lavet med økologiske mandler. Denne olietype kan bruges til rigtig meget forskelligt, hvilket du kan læse mere om i artiklen herunder.

Alsidig mandelolie til både mad, kosmetik og sæbe

Med mandelolie fra Hedenhus er du sikker på at få et produkt i høj kvalitet. Mandelolien er koldpresset og uraffineret og lavet af søde mandler. Hedenhus’ mandelolie er bearbejdet uden brug af kemiske stoffer. Da den er af levnedsmiddelkvalitet, kan mandelolien også indtages. Det er derfor en alsidig olie, der også kan bruges til både kosmetik og hudpleje. Det betyder, at du kan bruge mandelolie til massageolie, kropsolie og aromaterapi. Det er også godt at anvende i lotions, sæber, cremer, kropsolier, hårolier og salver i blandt meget andet. Hvis du er interesseret i at lave din egen kosmetik, kan du hos Hedenhus finde opskrifter på kosmetik, som indeholder mandelolie.  Mandelolie fås i forskellige størrelser, der spænder fra fra 30 ml til 5 liter. Mandelolien, der forhandles i mængder mellem 30 ml og 1 liter, kommer i glasflasker, men har du brug for mere end 1 liter mandelolie, vil den blive leveret i plastdunke.

Du kan undgå irriteret og tør hud med mandelolie

Hvorfor anvendes mandelolie i kosmetik? Olien er kendt for at blødgøre og genskabe huden. Den er desuden rig på proteiner og D-vitamin, og den er kendt for at være ekstremt nærende. Særligt hvis du anvender den regelmæssigt. Mandelolie beroliger tør hud og irriterede områder, og derfor er den rigtig god til massage – det skal dog lige nævnes, at mandelolie kan give pletter på underlag i stof. Derudover er mandelolie en bæreolie. Det vil sige, at den er perfekt til at fortynde æteriske olier, inden de påføres huden i forbindelse med massage eller aromaterapi. Når det kommer til hud- og hårbehandlinger, er mandelolie essentiel og kan bruges til både varm olie-hårbehandling og læbepomader. Med mandelolie har du derfor et væld af muligheder, hvor kun din egen fantasi sætter grænsen. Hedenhus har god forstand på olier af forskellig art, og de står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det er en virksomhed, der desuden går op i økologi og bæredygtighed, som de arbejder hårdt for både privat og professionelt. Mangler du mandelolie eller andre produkter, kan du derfor tage ind forbi www.hedenhus.dk med god samvittighed.

Ønsker du god service og hurtig levering, så er Hedenhus helt sikkert stedet for dig. Ved køb for over 300 kroner, får du desuden også fri fragt.