Marinebutikken har både Jotun bådpleje, sejlertøj og alt andet, du skal bruge til livet på havet

Lige meget om du er på udkig efter Hempel eller Jotun bådpleje, sejlertøj eller bådmandsstole, polermaskine eller noget helt andet til din båd og dit liv med båd, så er der ingen tvivl om, at www.vejlemarineservice.dk er hjemmesiden for dig. Gå på udkig blandt imponerende og varierede sortimenter af alverdens produkter til både og skibe. Her er der desuden fast lav fragt på 39 kr., så du kan få mere for pengene.

Jotun bådpleje til vedligeholdelse af skibe og både

Gør noget godt for din båd ved at pleje den med Jotun bådpleje fra det brede udvalg hos Marinebutikken. Jotun bådpleje forhandles i en lang række forskellige varianter, som har hver deres funktioner og egenskaber, som din båd har godt af. Derfor kan du roligt gå på udkig mellem de mange former for Jotun bådpleje, såsom wax eller rubbing, cleaner eller wash m.fl. Når du anvender bådpleje på din båd, sikrer du både et smukt og indbydende udseende og udtryk udadtil, samtidig med at bådens levetid forlænges og holdes vedlige på bedst mulige vis. Læs mere om den enkelte Jotun bådpleje ved at klikke ind på den, så du kan læse, om ikke du bør indkøbe den til netop din båd. Alle både har brug for pleje fra tid til anden, så gør det til en fast del af dit liv med båd.

Sejlertøj er designet til at håndtere havets barske miljø

Sejlertøj er tøj og beklædning designet og fremstillet præcis til netop det formål, at det er praktisk og smart at have på, når du er på vandet. Sejlertøj er noget helt specielt, og du finder det i flere skønne underkategorier hos Marinebutikken, såsom fleece og softshell, racing, inshore og offshore – samt pleje af tøjet. På den måde er dette hjemmesiden, hvor du finder alt det sejlertøj, du mangler eller har brug for. Tjek selv det imponerende udvalg, som sikrer dig, at du kan finde noget i din størrelse og til de rette formål for dig. Hvis du gerne vil prøve noget af sejlertøjet på, før du køber det, er dette en mulighed i den store fysiske butik i Vejle, hvor du er garanteret god kundeservice og vejledning – ligesom på hjemmesiden.

Gå ikke glip af de mange professionelle produkter til et liv med båd, men besøg Marinebutikken i dag. Marinebutikken er allerede manges foretrukne forhandler af marineudstyr i alle afskygninger. Her er du sikret god service på alle fronter, og din båd får ikke bedre produkter andre steder.