Momkind er til den nybagte mor

Momkind er et dansk brand, der blev grundlagt af to kvinder, der selv har oplevet tabuerne og udfordringerne ved at være gravid og blive mor. Momkind ønsker at gøre op med netop alle de tabuer, der bliver fejet under tæppet. I stedet tilbyder de produkter, der kan være en hjælpende hånd for dig i hverdag. Momkind har et bredt udvalg af produkter til både gravide og nybagte mødre, så du altid kan finde det, du har brug for. Momkind er garant for kvalitet og god service – så du kan altid føle dig tryg og godt behandlet. Momkind ønsker at give alle mødre den bedste start på livet med deres barn – både før, under og efter fødslen. Momkind har produkter til enhver situation, så du kan finde lige det, du står og mangler. Momkind er din garanti for en god start på livet som mor!

 

Momkind specialiserer sig i graviditet

De specialiserer sig i produkter der afhjælper gener og udfordringer forbundet med både graviditet og postpartum. Momkind blev grundlagt af Nanna Schultz i august 2019 med det formål at sætte fokus på enhver mors velbefindende. Schultz selv følte sig ikke klar til den første tid efter fødslen, hvor mange kvinder oplever ømme bækken og smertefulde bryster. Momkind producerer derfor produkter der kan lindre disse gener, så enhver mor kan føle sig tryg og veltilpas. Momkind har et stort udvalg af produkter der dækker behovene hos både gravide og nybagte mødre, så du kan finde lige det du står og mangler. Momkind ønsker at gøre din hverdag nemmere, så du kan fokusere på det der virkelig betyder noget – at være mor.

 

Momkind er et dansk brand der sikrer kvalitet

Momkind er et dansk brand, der specialiserer sig i produkter til kvinder efter fødsel. Deres produkter hjælper med at forbedre ar, vægtnedgang og alment velbefindende efter en fødsel. Momkinds produkter findes i mange størrelser og former, så der er altid noget, der passer til dig. Deres produkter kan købes online på Buump.dk. Degiver dig en god start på dit nye liv som mor uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.