Noro garn – de skønneste uldgarner fra Japan

Er du en af de mange, der sværger til uldgarner, når du stikker. Da er Noro garn med garanti garnet for dig. I garnet fra den japanske producent kombineres forskellige teksturer og de skønneste farver i garner, der bare kan lidt mere og giver masser af liv og smukt spil til trøjer, bluser og sjaler.

Noro garn – med vægt på naturen

Eisaku Noro, der er stifter af virksomheden Noro garn, der producerer garn af høj kvalitet, elsker den uensartethed, der er i naturen – ligesom alle andre japanere. Og dette er baggrunden for firmaets filosofi. Uldens naturlige fibre har særlige egenskaber, som vi mennesker ikke kan kopiere, og det er netop de egenskaber, han søger at bibeholde i sine garner.

Resultatet er smukke garner, der er spundet af forskellige længder og tykkelser af uld, for at skabe en struktur, der minder om fårets egen, smukke og uensartede uld. Og den helt særegne struktur i garnet opnås ved at bruge håndkraft og gamle spindemaskiner, så uldens fibre ikke overbehandles.

Ulden, der bruges i Noro garn, stammer fra økologiske farme i bl.a. Australien, på Falklands øerne og i Sydamerika, og ulden renses nænsomt ved håndkraft, uden brug af kemiske midler.

Kreativgarn.dk for kvalitet og gode priser

Et af de steder, du kan få fingre i det lækre, luksuriøse Noro garn, er hos Kreativgarn.dk. Her finder du et stort udvalg af uldgarner, du kan bruge til alverdens kreative strikke- eller hækleprojekter. Du finder et stort udvalg af multifarvede garner med de smukkeste farvespil og ensfarvede garner, hvor garnets helt særegne struktur for alvor træder frem.

Du kan også vælge mellem rene uldkvaliteter, og Noro garn med uld og silke, for et superblødt og samtidig slidstærkt materiale, som du kan bruge til en lækker sweater, et lunt sjal eller den blødeste, lækreste hue.

Lækkert strik til sommeren

Noro producerer også lette garner, perfekt til sommerens lækre strik. Du finder fx de lette Noro garner i et miks af økologisk silke og bomuld, som er en drøm – ikke bare at strikke med, men også at gå med på en lun sommeraften. Bomulds- og silkegarnerne findes både i let ensfarvede kvaliteter med et smukt, naturligt farvespil i garnets struktur. Og som multifarvede garner i naturlige nuancer som grøn, brun og varm terrakotta. Når du handler hos Kreativgarn.dk, er du sikret hurtig levering og gratis fragt på alle køb over 399 kr.