Nyd livet med et spa ophold i Jylland

Har du en meget travl hverdag med en masse stress og jag? Så skal du helt sikkert på et spa ophold i Jylland. Du kan lade tiden stå stille ude ved Vesterhavet og oplev en fuldendt forkælelse for både krop og sjæl med et spaophold inklusiv en behandlingskit og en gourmetmiddag. Det foregår i en Romulus spa og wellness, som er et fredfyldt univers med termalbade, saunaer og behagelige rislende fontæner. Efterfølgende ventes der en 4 retters gallerimenu inde i galleriet. Man bor i en lejlighed i første klitrække, og her finder man nogle af de bedste rammer for kvalitetstid og tosomhed foran den varme brændeovn. Man kan også sætte sig ud på den meget flotte balkon og nyde den flotte udsigt ud til Vesterhavet og klitterne. Det meget afslappende ophold vil selvfølgelig blive afsluttet med en brunchtallerken i Caféen. Lyder det derfor som noget du godt kunne tænke dig? Så kan du ved Skallerup klit komme på spa ophold. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Oplev Romulus på et spa ophold i Jylland

På et spa ophold i Jylland kan du opleve den meget afslappende form for wellness Romulus. Det er en verden af velvære og så snart man træder ind af døren, vil alle ens tanker og bekymringer efterlades udenfor døren. Med Romulus findes der kun nuet. Det er inspireret af det antikke Rom, hvor der er blevet skabt et velværeunivers med det ypperste inden for wellness og spa. Spaen indeholder søjler, kampestensvægge og rislende fontæner. Du kan derfor opleve en masse varme dampe og kyndige behandlinger af massører, eller du kan drikke et glas champagne i den udendørs spa, der har udsigt ud til Vesterhavet og klitterne. Kunne du derfor godt tænke dig at opleve det meget berømte Romulus? Så skal du helt sikkert tage på et spa ophold i Jylland.

Spa ophold i Jylland – Oplev det meget behagelige saunagus

Med et spa ophold i Jylland er det også muligt at opleve saunagus. Det foregår i Danmarks største sauna med havudsigt. Her kan man nyde den behagelige varme, lys og musik, mens gusmesteren spreder en masse magisk energi fra de æteriske olier på de varme lavasten. Trænger du derfor til at komme væk fra hverdagens stress? Så skal du helt sikkert tage på et spa ophold i Jylland.