Ønsker du flere kunder men har problemer med at tiltrække dem?

Skal du benytte online annoncering?

Online annoncering hjælper dig med at blive hørt på nettet og dermed få vist dine produkter/ydelser til de rette personer. Du vil have svært ved at tage rundt til hele Danmark og fortælle om dit produkt/ydelse til dem der kunne være interesseret i at købe dit produkt. Derved er der et utal af muligheder for at få annonceret sig online i dag og det handler dermed om at benytte de annonceringstjenester der giver bedst mening for lige netop din forretning, til at få dit budskab ud til kunderne og dermed få øget dit salg.

 

Online annoncering efter dine ønsker

For at dit brand spredes og brand awareness udvides, er online annoncering en effektiv måde at markedsføre sig på. Med online annoncering er du synlig for potentielle kunder, som leder efter services din virksomhed tilbyder. En annonce, der vises online, fanger den rette opmærksomhed, hvis den er oprettet korrekt. Dette genererer igen både nye kunder og øger virksomhedens ROI.

 

Hvilke kanaler har størst indflydelse på online annoncering?

En annonce kan være opbygget på flere forskellige måder. Vi lytter til dine ønsker og designer derefter annoncer, der lever op til dine forventninger, men frem for alt fører til at det bliver profitabelt for dig. For at online annoncering skal give et godt resultat, er det vigtigt at vide hvilke kanaler, der skal overvejes og vil give størst effekt i sidste ende. Hos Mack Media foretages der en analyse af din virksomhed og ved hjælp af informationer vi modtager fra dig, kan vi vurdere, hvor din målgruppe er. Ud fra disse informationer udvikler vi en marketingsstrategi, unikt tilpasset din virksomhed og målgruppe.

 

Vi kan hjælpe dig med online annoncering

Med vores store erfaring og brede kendskab, kan vi garantere at du får produceret effektive annoncer. Når du vælger at lade os stå for din online annoncering, opretter vi annoncer, som skaber merværdi. Efter dine ønsker og vores vejledning, kan vi i fællesskab udvælge hvilket design og budskab annoncerne skal have. For at skabe genkendelse, er det vigtigt at din virksomhedsprofil matcher annoncernes design. Dette er for at skabe en rød tråd gennem din online markedsføring. Vores kreative designere producerer annoncerne og i mellemtiden skaber vores online specialister informative annoncetekster, tilpasset de forskellige kanaler. Under hele forløbet får du din personlige specialist, som holder øje med statistik, laver optimeringer og rapporterer resultater til dig.

 

Online annonceringstjenester Mack Media benytter

Google ads

Google display

Google remarketing

Facebook ads

Facebook retargeting

LinkedIn ads

Instagram ads

 

Hvis du ønsker at vide mere om online annoncering, eller hvordan din forretning kan drage nytte af at komme i gang, så kontakt Mack Media allerede i dag om jeres online annoncering.