Overfør data hurtigt med et iPhone Lightning kabel fra Av-Cables.dk

Opladningen af dine elektroniske enheder er vigtig, og har du ødelagt ladekablet til din iPhone, så er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi Av-Cables.dk. Hos dem kan du finde det rette iPhone Lightning kabel, der kan sørge for, at din mobil er opladt og klar til brug.

Find det rigtige iPhone Lightning kabel til dine behov

Der findes mange forskellige typer iPhone Lightning kabler, der spænder bredt i forhold til ladehastighed og kabellængde. Derfor har Av-Cables.dk samlet et væld af forskellige iPhone Lightning kabler i deres sortiment, så du har rig mulighed for at finde netop det, du har brug for. Har du en iPhone eller andre Apple-produkter, kan et iPhone Lightning kabel nemlig være svært at undvære. Det giver nemlig ikke kun mulighed for at oplade dine enheder, men også for at forbinde og overføre data mellem enheder. Du kan derfor også vælge dit nye iPhone Lightning kabel ud fra både længde, materialer og farve. Hos Av-Cables.dk forhandler de nemlig iPhone Lightning kabler med blandt andet stofbeklædning, der giver bedre beskyttelse og mindre chance for skader. Derudover kan du også finde et iPhone Lightning kabel med vinklet stik. Det kan blandt andet være nødvendigt at have, hvis der mangler plads ved computeren. Du kan dermed være sikker på, at du har plads, når du skal sætte din mobil til opladning eller skal have overført data.

iPhone Lightning kabler sikrer hurtig dataoverførsel

Et iPhone Lightning kabel gør brug af en 8 pins connector, hvorimod de gamle brugte 30 pins. Det er det, der gør, at de er meget mindre. Typisk bruges et iPhone Lightning kabel til opladning, men de smarte kabler kan også anvendes til dataoverførsel fra én enhed til en anden. Det er uden tvivl noget, du kan have gavn af, hvis du skal overføre filer, videoer, billeder eller andet fra eller til din iPhone. Derudover finder du også forskellige typer, blandt andet et iPhone Lightning kabel 3A og 2A, der begge har forskellige overførselshastigheder. 3A er hurtigere end den ældre 2A og vil derfor give en langt hurtigere opladning. Uanset hvad du søger, kan du være sikker på at finde det rigtige iPhone Lightning kabel hos Av-Cables.dk. De har alt, du skal bruge, og kan desuden hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Foruden at have en guide, der kan hjælpe med valget af kabler, kan du også ringe eller skrive en mail til dem. De er altid klar til at besvare dine spørgsmål bedst muligt.

Uanset om det er et iPhone Lightning kabel eller en helt anden typer kabler du søger, så er du helt sikker på at finde det i det brede udvalg på www.av-cables.dk.