På www.dc-supply.dk finder du containerløsninger som f.eks. en eventcontainer og en toiletcontainer

Hos DC-Supply står et fagligt stærkt team klar til at hjælpe dig med alt fra eventcontainere til toiletcontainere. Deres store udvalg af containerløsninger er både til leje og salg, og dermed har du optimale muligheder for at finde en løsning i høj kvalitet, der matcher dine behov.

Lad DC-Supply designe en unik eventcontainer til dig

En eventcontainer eller en container til udstilling er en populær mulighed hos DC-Supply. Hvis din messestand, dit salgsbord eller dine andre udstillingsfaciliteter skal skille sig ud, er en eventcontainer nemlig det helt rigtige valg at træffe. Søger du derfor eventcontainer, der vækker opmærksomhed, er den ikke længere væk end et klik ind på www.dc-supply.dk! DC-Supply har stor erfaring med at udvikle specialløsninger til et væld af forskellige lejligheder. Dette betyder, at du altid kan få fat på en eventcontainer, der er skræddersyet til netop dit event og dine behov. DC-Supply har for eksempel leveret løsninger til alt fra store koncerter og karnevaler til transportable salgsboder i for eksempel Tivoli eller Københavns Zoo. Ingen opgave er derfor for stor eller for kompliceret, da de erfarne håndværkere og ingeniører hos DC-Supply altid har kundens vision i fokus. Specialtilpassede evencontainere kan for eksempel altid udstyres med internet, fladskærme eller sågar en hydraulisk sideåbning!

En toiletcontainer er nyttig i mange forskellige situationer

I forbindelse med messer eller events kan en toiletcontainer også vise sig fordelagtig at investere i. En toiletcontainer kan både købes og lejes hos DC-Supply og kommer naturligvis også i specialindrettede modeller til dem, der har brug for dette. Du kan derfor sagtens få fat på en simpel toiletcontainer til en større begivenhed, men også få fat på muligheder, som passer bedre til familie- og mandskabsbeboelse. Dette kunne for eksempel være løsninger, hvor toilet og badefaciliteter er integreret i en container, sådan at I kan sikres trygge og komfortable rammer, uanset hvor I befinder jer. I dette tilfælde er containere, der også er udstyret med et tekøkken den ideelle løsning, sådan at alle hjemmets praktiske rum er samlet og let tilgængelige. Er du på udkig efter en toiletcontainer til arrangementer og event anbefales en 10 fods ISO-toiletcontainer med to separate toilet- og baderum. Denne er simpel, robust og komfortabel, samt udstyret med gaffellommer, der gør det muligt at flytte rundt på den efter behov. Har du brug for en specifik løsning til dit unikke projekt vil DC-Supply gerne hjælpe dig på vej samt rådgive om løsninger, der kan hjælpe dig bedst muligt videre.

Læs mere om toiletcontainere og eventcontainere på www.dc-supply.dk, hvor du ligeledes finder kontaktoplysning på den administrative del af det erfarne medarbejderteam.