Papkrus.dk har opvaskemiddel og toiletrens

Find engangsservice og forbrugsvarer til din virksomhed hos Papkrus.dk. Opvaskemiddel, toiletrens eller andre former for rengøringsmidler er for eksempel en fast del af sortimentet, da Papkrus.dk gerne vil kunne hjælpe dig med at holde din arbejdsplads så ren som muligt til yderst skarpe priser.

Papkrus.dk forsyner virksomheder med opvaskemiddel

Professionelle rengøringsmidler gør det muligt for dig at kunne gøre effektivt rent. Denne type rengøringsmidler udmærker sig nemlig ved at holde meget længere på grund af deres stærkere koncentration. Professionelt opvaskemiddel er for eksempel perfekt til virksomheder, der på den ene eller den anden måde består af et køkken, hvor opvaskemaskiner bruges dagligt. Papkrus.dk forhandler derfor alt fra opvaskemiddel til afspændingsmiddel, sådan at din virksomheds bestik og service kan komme til at skinne, selvom det bruges dag ud og dag ind. Opvaskemiddel fås blandt andet fra mærkerne Abena, Diversey, Green Care og Neutral, der producerer forskellige former for opvaskemiddel med og uden parfume. Green Care fremstiller for eksempel opvaskemiddel, der er certificeret med EU-Blomsten og Cradle to Cradle Gold. Du er derfor godt dækket ind hos Papkrus.dk, vedrørende alt der gælder rengøringsmidler — også hvis du er på udkig efter de mere miljørigtige alternativer!

Mangler din arbejdsplads toiletrens i høj kvalitet?

Toiletrens, kalkfjerner og afløbsrens er også at finde på www.papkrus.dk. Disse effektive rengøringsmidler til sanitet, baderum og toiletter egner sig til den essentielle og daglige rengøring af toiletter, der er med til at holde hygiejnen i top på din arbejdsplads. Uanset om du er på udkig efter toiletrens eller universalrengøringsmiddel, finder du derfor en række valgmuligheder, der hjælper dig med at holde bakterier og snavs på afstand. Toiletrens fås blandt andet fra mærker såsom Abena Puri-Line, Ajax, Diversey eller Domestos, der alle kommer med forskellige dufte og egenskaber efter behov. Toiletrens fra Diversey er for eksempel en effektiv formular, der både omfatter parfume og farve, sådan at både kalk og snavs effektivt fjernes fra toiletskåle eller urinaler. Netop dette produkt er ligeledes certificeret med EU-Blomsten. Når du vælger at investere i professionelle rengøringsmidler, er det derfor et godt valg på flere forskellige punkter. Et produkt som en Diversey toiletrens er nemlig ikke bare i høj kvalitet, men holder også længere, da formularerne ofte er mere koncentrerede og derfor mere effektive. Dette har derfor effekt på pengepungen i det lange løb, da du således sparer penge ved at skulle bruge mindre produkt pr. rengøring.