Pillemadsen er stedet at finde Heatlets træpiller og hestefoder i høj kvalitet

2. maj 2022

Uanset om du søger efter biobrændsel eller foder og strøelse til hesten, kan du være sikker på at Pillemadsen har det, du skal bruge. Hos dem finder du hestefoder til alle typer heste, samt Heatlets træpiller til at varme hjemmet med. Tag ind forbi deres hjemmeside, og find lige det, du skal bruge.

Hestefoder fra Spillers, Marstall m.fl.

Det er altid vigtigt, at du fodrer hesten med det rette foder, hvor både ernæring, allergier og aktivitet er taget i betragtning. Hos Pillemadsen har de samlet hestefoder, der netop tager højde for dette. Du finder derfor hestefoder fra Marstall, Spillers, Pavo og Nature’s Best i blandt andre. Deres mange forskellige mærker og typer af hestefoder gør, at du let og enkelt kan finde det foder, der passer bedst til din hest. Meget af det hestefoder, du kan finde, tager hestens aktivitetsniveau i betragtning, så den får den rette næring, i forhold til hvor meget, den bevæger sig. Der er et væld af forskellige typer hestefoder, der alt sammen er lavet for at sikre, at hesten er sund og rask. Foruden hestefoder, kan du også købe kosttilskud og godbidder. Ønsker du hestefoder i høj kvalitet, bør du tage ind forbi pillemadsen.dk, og se, hvad de har at byde på.

Varm hjemmet med Heatlets træpiller

Foruden deres foder til heste, kan du også finde biobrændsel hos Pillemadsen. De har et udvalg af de populære Heatlets træpiller, der kommer i 6 mm. Du kan vælge at bestille Heatlets træpiller i sække med 10 kg eller 15 kg i hver. De leveres på paller med enten 60 eller 90 sække. Du kan være helt sikker på, at Heatlets træpiller er FSC-certificerede. Det er en forkortelse for Forest Stewardship Council, der er en mærkning, der gives til de skovområder, der har sat fokus på planteliv og dyreliv, samt den lokale arbejdskraft. Du kan derfor være helt sikker på, at Heatlets træpiller er produceret under gode forhold. De søger desuden altid efter nye og bedre måder at forbedre deres profil. Mangler du Heatlets træpiller, bør du derfor tage ind forbi pillemadsen.dk. Der kan du bestille alt det, du skal bruge, så du kan blive klar til vinterens kulde.

Pillemadsen forhandler både hestefoder og træpiller i høj kvalitet. Du kan altid se deres store udvalg på deres hjemmeside, og med deres professionelle team kan du hurtigt og enkelt få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Relateret Artikler

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Find et flot spejl, og skab et stilfuldt og moderne look i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret Et spejl er et must-have i ethvert hjem, og det rette spejle kan skabe et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges til at reflektere lyset, give rummet mere dybde og bringe nyt liv til væggene. Et flot spejl vil kunne fuldende det samlede...