Revitalash vippeserum – Smukke og fyldige øjenbryn

7. januar 2022

Drømmer du om, at få mærkbart tykkere, længere og mere fyldige øjenvipper? Så er det helt sikkert Revitalash vippeserum som du skal have fat i. Det er et anderkendt mærke og meget populært. Revitalash er med til at booste ens vippers vækst og du vil derfor hurtigt se resultater allerede efter du har brugt den i 3-10 uger. Der findes mange vippeserummer på markedet, men skal du være sikker på at få et resultat, så er det helt sikker Revitalash som du skal have fat i. Formlen er meget kompliceret og består af flere forskellige kosmetiske ingredienser, som er helt harmløse. De er alle sammen med til at sikre at ens vipper bliver næret og plejet. Udvalget af produkterne er stort, hvilket også betyder, at du med sikkerhed finder nogle produkter, som er helt perfekte til dig. Kunne du derfor godt tænke dig nogle sunde og fyldige øjenvipper? Så skal du helt sikkert tage et kig inde i udvalget og få fat på Revitalash vippeserum.

Historien om Revitalash

Revitalash startede med at Dr. Brinkenhoff ønskede at give sin kone, Gayle en meget speciel gave, da hun var i bedring efter hun havde haft brystkræft. Den meget intensive kemoterapi havde ødelagt Gayles meget smukke øjenbryn og efterladt dem meget skrøbelige og knuste. Med mere end 25 års erfaring som praktiserende øjenlæge, vidste Dr.Brinkenhoff en ting eller to omkring øjne. Efter en meget omfattende forskning med et team af dygtige kemikere, fik de produceret et øjenvippeserum, der efter et par ugers anvendelse gav en fornyet vitalitet til Gayles øjenbryn. Sådan startede hele ideen med Revitalash.

Revitalash – Smukke øjenbryn på en sikker og tryg måde

Gør du brug af Revitalash øjenvippeserum, så får du altså de smukkeste øjenbryn på en sikker og tryg måde. Der er nemlig blevet forsket uendeligt meget i produkterne og de er gennemtestet en del og de er derfor helt sikre at bruge. Serummet er også blevet goidkendt af b.la. øjenlæger og dermatologer, så man er sikker på, at de ikke irriterer det meget sarte øjenområde. Gør du brug af serummet fra Revitalash, går en del af indtægten til forskning af brystkræft. Gå derfor ind i udvalget og vær med til at støtte en god sag. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...