Robot græsslåmaskine – din bedste ven i haven

25. januar 2021

Er du også træt af at slå græsset? Ville du ønske, at du kunne undgå at skulle ud og skubbe den tunge plæneklipper og bruge tiden på noget andet? Så bør du overveje at anskaffe dig en robot græsslåmaskine.

Det er ikke længere unormalt ikke at skulle ud og slå græsset med fysisk styrke. Du har sikkert lagt mærke til, at mange i nabolaget allerede har investeret i en robot græsslåmaskine, og du har garanteret overvejet at gøre det samme. Der er ikke mange mennesker, der er vild med at slå græs, og derfor har langt de fleste danskere anskaffet sig en ny bedste ven i haven. Med en robot græsslåmaskine behøver du altså ikke røre en finger. Slip for at tænke på at græsset er for langt med en effektiv robot græsslåmaskine, som klarer arbejdet for dig. En robotplæneklipper er både intelligent, driftssikker og yderst nabovenlig. Den klarer selv komplekse haver uanset terræn, samt smalle passager og stigninger op til 70%. Denne smarte maskine vil også sagtens kunne køre midt om natten uden at forstyrre hverken dig eller din nabo. Det meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok lægger mærke til den. Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs eller opladning. Den klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver samle det ind. Den kører selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for en opladning, og så fortsætter den selvfølgelig arbejdet igen, når den er fuldt opladt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste robot græsslåmaskine

Hvilken robot græsslåmaskine skal du vælge?

Hvis du skal have fundet den perfekte robot græsslåmaskine til din have, så er der nogle ting, du skal overveje. Du skal bl.a. se på, hvor stort et græsareal den skal kunne slå, og hvor meget du ønsker at give for din nye græsslåmaskine.

Husqvarna Automower 440 er en robust og meget pålidelig robot græsslåmaskine til haver og plæner på op til 4000 m2. Den kan sagtens klare besværlige områder, smalle passager, krævende terræn og skråninger på op til 45%.

Hvis dette er lidt for voldsomt, så er der også model 105, som kan klare mindre plæner på op til 600 m2. samt hældninger op til 25%.

Du kan være helt sikker på, at der er en model, som passer lige præcis til dig og din plæne.

Relateret Artikler

Lys og varme skal der til

Lys og varme skal der til

Det er en kold (og mørk) tid, som vi lever i - alle går rundt og fryser. Man kan næsten høre Kim Larsens sprøde stemme gå og synge højt. Og sandheden er, at med energikrisen, har han ret. Priserne på elektricitet er skyhøje, og vi går en både dyr, mørk og kold vinter...

Sådan går du i gang med køkkenrenovering – Læs og find gode tips

Sådan går du i gang med køkkenrenovering – Læs og find gode tips

Renovering kan være noget af den hårdeste og mest stressende tid i ens liv. Det er ikke et nemt projekt, ofte bliver ting forsinket eller dyrere end man forventede. Derudover kan det også være svært at leve hjemme ved sig selv i fred og ro, uden støj og støv. Og...

Flame-it tilbyder dig en udendørs biopejs

Flame-it tilbyder dig en udendørs biopejs

Søger du noget, der kan gøre dit hjem mere hyggeligt, uden alt for meget besvær? Så er biopejse fra Flame-it helt sikkert det rette svar. Det er en effektiv løsning, der kan anvendes både ude og inde. Du kan nemlig finde en udendørs biopejs i flot design, eller du kan...