Robot græsslåmaskine – din bedste ven i haven

25. januar 2021

Er du også træt af at slå græsset? Ville du ønske, at du kunne undgå at skulle ud og skubbe den tunge plæneklipper og bruge tiden på noget andet? Så bør du overveje at anskaffe dig en robot græsslåmaskine.

Det er ikke længere unormalt ikke at skulle ud og slå græsset med fysisk styrke. Du har sikkert lagt mærke til, at mange i nabolaget allerede har investeret i en robot græsslåmaskine, og du har garanteret overvejet at gøre det samme. Der er ikke mange mennesker, der er vild med at slå græs, og derfor har langt de fleste danskere anskaffet sig en ny bedste ven i haven. Med en robot græsslåmaskine behøver du altså ikke røre en finger. Slip for at tænke på at græsset er for langt med en effektiv robot græsslåmaskine, som klarer arbejdet for dig. En robotplæneklipper er både intelligent, driftssikker og yderst nabovenlig. Den klarer selv komplekse haver uanset terræn, samt smalle passager og stigninger op til 70%. Denne smarte maskine vil også sagtens kunne køre midt om natten uden at forstyrre hverken dig eller din nabo. Det meget lave lydniveau på 58 db(A) gør, at du knap nok lægger mærke til den. Du behøver heller ikke bekymre dig om afklippet græs eller opladning. Den klipper nemlig græsset så fint, at du ikke behøver samle det ind. Den kører selv tilbage til sin ladestation, når den har behov for en opladning, og så fortsætter den selvfølgelig arbejdet igen, når den er fuldt opladt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste robot græsslåmaskine

Hvilken robot græsslåmaskine skal du vælge?

Hvis du skal have fundet den perfekte robot græsslåmaskine til din have, så er der nogle ting, du skal overveje. Du skal bl.a. se på, hvor stort et græsareal den skal kunne slå, og hvor meget du ønsker at give for din nye græsslåmaskine.

Husqvarna Automower 440 er en robust og meget pålidelig robot græsslåmaskine til haver og plæner på op til 4000 m2. Den kan sagtens klare besværlige områder, smalle passager, krævende terræn og skråninger på op til 45%.

Hvis dette er lidt for voldsomt, så er der også model 105, som kan klare mindre plæner på op til 600 m2. samt hældninger op til 25%.

Du kan være helt sikker på, at der er en model, som passer lige præcis til dig og din plæne.

Relateret Artikler

Skab et flot udtryk til dit hus og have

Skab et flot udtryk til dit hus og have

Som beboere i Holstebro og omegn er vi heldige at have adgang til smukke omgivelser og muligheder for at skabe en lækker bolig både indendørs og udendørs. Men det kan også være en udfordring at navigere i alt fra havearbejde til boligindretning og vedligeholdelse. Her...

Guide til hækklipning: sådan får du det perfekte snit

Guide til hækklipning: sådan får du det perfekte snit

Hækklipningen er et tilbagevende fænomen, som de færreste haveejere kan snyde sig udenom. Hækken skal klippes for at give lys til haven og for at gøre den pæn at se på, men det er naturligvis ikke helt lige meget, hvordan du griber opgaven an. Hvis du bare sætter...

Bagbeklædning, som gør det nemmere at holde dit køkken rent

Bagbeklædning, som gør det nemmere at holde dit køkken rent

Det kan være svært at holde væggene rene og pæne, især i køkkenet, hvor madlavning og madforberedelse kan føre til stænk og pletter. Ligeledes kan badeværelset være udsat for fugt og vandstænk fra brusere eller badekaret. Måske du kender til denne problematik? For at...