Så din egen græsplæne

5. maj 2022

Der er mange fordele ved at have en græsplæne. En græsplæne giver et flot og velplejet udtryk, det er rart at gå på og det giver en god base for at lave aktiviteter på. Men det kræver også lidt arbejde at have en græsplæne, og det er ikke alle, der har tid til det.
Hvis du gerne vil have en græsplæne, men ikke selv har tid til at så den, så kan du altid hyre en professionel til at gøre det for dig. Men det er faktisk ikke så svært at så græs selv, og det er heller ikke så dyrt. Du skal bare have det rigtige græsfrø, og så er det ellers bare at komme i gang.

Sådan sår du græs

Når du sår græs, så er det en god idé at forberede dig lidt. Det første du skal gøre, er at slå græsset på den pæneste måde. Det er nemlig ikke alle, der kan få et flot resultat ud af at så græs, hvis græsset ikke er slået jævnt.
Når du har slået græsset, så skal du lige gå over med en rist, så græsset bliver helt jævnt. Derefter er det tid til at så græsfrøene. Du kan enten så græsfrøene med en håndfrøspreder eller du kan sprede dem med hånden. Husk at følge anvisningerne på pakken, så du ved, hvor meget græsfrø du skal bruge pr. kvadratmeter.
Når du har sået græsfrøene, så skal du lige gå over med en harve, så græsset bliver dækket til. Derefter skal du vande græsset, og så er det ellers bare at vente på, at græsset spirer.

Sådan vedligeholder du din græsplæne

Hvis du vil have en super flot og velplejet græsplæne, så skal du også tage dig god tid til at vedligeholde og pleje den. Græsset skal hakkes af og tørre blade skal altså bare samles op.

Relateret Artikler

Tre gode grunde til at vælge et spejl med lys

Tre gode grunde til at vælge et spejl med lys

I dit hjem har du brug for et spejl. Det er spejlet, der hjælper dig med at kunne se dig selv. Det kan hjælpe dig, hvis du skal barbere dig, lægge makeup, eller bare tjekke dig selv ud, inden du drager ud i verden. Foruden sine mange praktiske fordele kan spejlet også...

Giv dit rum nyt liv med vintage tapet

Giv dit rum nyt liv med vintage tapet

Tapet er ikke længere bare en enkel farve eller et simpelt mønster. I dag kan tapet indarbejdes i en hel indretningsplan, og det kan gøre en stor forskel i et rum. Vintage tapet er især yderst alsidigt, og det kan give dit rum et unikt udseende. I denne artikel vil vi...