Så din egen græsplæne

5. maj 2022

Der er mange fordele ved at have en græsplæne. En græsplæne giver et flot og velplejet udtryk, det er rart at gå på og det giver en god base for at lave aktiviteter på. Men det kræver også lidt arbejde at have en græsplæne, og det er ikke alle, der har tid til det.
Hvis du gerne vil have en græsplæne, men ikke selv har tid til at så den, så kan du altid hyre en professionel til at gøre det for dig. Men det er faktisk ikke så svært at så græs selv, og det er heller ikke så dyrt. Du skal bare have det rigtige græsfrø, og så er det ellers bare at komme i gang.

Sådan sår du græs

Når du sår græs, så er det en god idé at forberede dig lidt. Det første du skal gøre, er at slå græsset på den pæneste måde. Det er nemlig ikke alle, der kan få et flot resultat ud af at så græs, hvis græsset ikke er slået jævnt.
Når du har slået græsset, så skal du lige gå over med en rist, så græsset bliver helt jævnt. Derefter er det tid til at så græsfrøene. Du kan enten så græsfrøene med en håndfrøspreder eller du kan sprede dem med hånden. Husk at følge anvisningerne på pakken, så du ved, hvor meget græsfrø du skal bruge pr. kvadratmeter.
Når du har sået græsfrøene, så skal du lige gå over med en harve, så græsset bliver dækket til. Derefter skal du vande græsset, og så er det ellers bare at vente på, at græsset spirer.

Sådan vedligeholder du din græsplæne

Hvis du vil have en super flot og velplejet græsplæne, så skal du også tage dig god tid til at vedligeholde og pleje den. Græsset skal hakkes af og tørre blade skal altså bare samles op.

Relateret Artikler

Havehobby.dk har overtræk til havemøbler og græsfrø

Havehobby.dk har overtræk til havemøbler og græsfrø

Havehobby.dk er den perfekte shoppedestination for haveglade kunder, som gerne vil gøre noget ekstra ud af udendørsområderne omkring boligen. Her kan man f.eks. købe smarte overtræk til havemøbler, der effektivt sørger for, at ens havemøbler er godt beskyttet, når de...

Find massiv sildebensparket hos Billige Trægulve

Find massiv sildebensparket hos Billige Trægulve

Helt i trit med hvad navnet leder én til at tro, er der et glimrende udvalg af prisstærke gulve at vælge imellem, når man besøger Billige Trægulve lige nu. Her kan man bl.a. købe massiv sildebensparket, herregårdsplank og lamelparket. Butikken er nydeligt indrettet,...

Find en skøn leje lejlighed hos Go’Bolig

Find en skøn leje lejlighed hos Go’Bolig

Der er ikke det lejemål eller den leje lejlighed, du ikke finder hos www.gobolig.dk. Hjemmesiden er skræddersyet til, at du nemmest muligt skal kunne finde frem til den lejebolig i det område og den by i landet, som du ønsker dig allermest. Go’Bolig tilbyder både...