Sådan får du mere for pengene, når du tanker op

Hvis du har bil, og du er vant til at bruge den, så kan det måske nogle gange virke som en evig kamp at holde brændstofbeholdningen oppe. For der skal ikke altid mange kilometer til om dagen for at dræne dig for brændstof. Det betyder altså også, at det ikke vil være sjældent, at du skal tanke op. Men hvad nu hvis, det var muligt for dig at få lidt mere for pengene, når du gjorde det? Så ville det måske ikke virke som helt så sur en tjans.

Få dig et benzinkort

Den første, og måske mest oplagte mulighed, er, at du får dig et benzinkort. Der findes flere forskellige af slagsen, og der vil også være flere steder, du kan bruge dem. Derfor skal du selvfølgelig finde den løsning, der passer dig bedst.

Men det smarte ved at få et benzinkort er, at der følger goder med. Fra rabatter til billig kaffe – der er altid et eller andet godt at hente med sådan et kort.

Vælg den rette tankstation

Hvis du skal køre længere strækninger, så er det heller ikke utænkeligt, at du kommer forbi flere tankstationer. Derfor kan der altså være penge at spare ved ikke at vælge den første og den bedste.

Når du alligevel kører forbi flere, så hold øje med, hvor det er billigst. Er der flere tankstationer i nærheden, så vil der også ofte være konkurrence, som presser prisen ned. Det gør det billigere for dig.

Kør fornuftigt

Endelig kan du faktisk også køre længere på literen ved at køre lidt mere fornuftigt.

Det kan for eksempel være en god idé at køre mere jævnt. Hvis du hele tiden bremser og accelerer, så vil du også hurtigere komme til at bruge al den benzin, du har på bilen.