Sådan får du mere for pengene, når du tanker op

20. marts 2022

Hvis du har bil, og du er vant til at bruge den, så kan det måske nogle gange virke som en evig kamp at holde brændstofbeholdningen oppe. For der skal ikke altid mange kilometer til om dagen for at dræne dig for brændstof. Det betyder altså også, at det ikke vil være sjældent, at du skal tanke op. Men hvad nu hvis, det var muligt for dig at få lidt mere for pengene, når du gjorde det? Så ville det måske ikke virke som helt så sur en tjans.

Få dig et benzinkort

Den første, og måske mest oplagte mulighed, er, at du får dig et benzinkort. Der findes flere forskellige af slagsen, og der vil også være flere steder, du kan bruge dem. Derfor skal du selvfølgelig finde den løsning, der passer dig bedst.

Men det smarte ved at få et benzinkort er, at der følger goder med. Fra rabatter til billig kaffe – der er altid et eller andet godt at hente med sådan et kort.

Vælg den rette tankstation

Hvis du skal køre længere strækninger, så er det heller ikke utænkeligt, at du kommer forbi flere tankstationer. Derfor kan der altså være penge at spare ved ikke at vælge den første og den bedste.

Når du alligevel kører forbi flere, så hold øje med, hvor det er billigst. Er der flere tankstationer i nærheden, så vil der også ofte være konkurrence, som presser prisen ned. Det gør det billigere for dig.

Kør fornuftigt

Endelig kan du faktisk også køre længere på literen ved at køre lidt mere fornuftigt.

Det kan for eksempel være en god idé at køre mere jævnt. Hvis du hele tiden bremser og accelerer, så vil du også hurtigere komme til at bruge al den benzin, du har på bilen.

Relateret Artikler

Papkrus.dk har opvaskemiddel og toiletrens

Papkrus.dk har opvaskemiddel og toiletrens

Find engangsservice og forbrugsvarer til din virksomhed hos Papkrus.dk. Opvaskemiddel, toiletrens eller andre former for rengøringsmidler er for eksempel en fast del af sortimentet, da Papkrus.dk gerne vil kunne hjælpe dig med at holde din arbejdsplads så ren som...

Gør din julefrokost endnu bedre med disse tips

Gør din julefrokost endnu bedre med disse tips

Dette indhold er sponsoreret Der er masser af traditioner forbundet med julefrokosten, og derfor kan det være en god idé at følge nogle af disse, så man ikke skuffer sine gæster. Men der er også mulighed for at lave nogle personlige tilpasninger, som kan gøre...

Overvej dette for en optimeret butiksindretning

Overvej dette for en optimeret butiksindretning

Annonce For at dine kunder skal have en god oplevelse, når de kommer ind og handler og i din butik, er indretningen vigtig. Dette har nemlig en stor betydning for deres shopping oplevelse - det er derfor også vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du kan optimere og...