Sådan finder du transportsnegle til din virksomhed

Hvis du ejer en produktionsvirksomhed og har brug for at få transporteret ting, som for eksempel korn, fra A til B, så vil du kunne drage nytte af transportsnegle – også kaldet auger. En transportsnegl ligner et overdimensioneret bor og sidder inde i et rør, hvor det, med sin rotation, transportere forskellige mindre produkter eller afgrøder, fra et sted til et andet. Denne form for udstyr, kan med fordel bruges i landbruget, så hvis du er landmand, eller har en form for produktionsvirksomhed, bør du læse med i denne artikel.

Brug dit netværk

Når det kommer til at et produkt, som transportsnegle, så er det bedst at starte med at række ud til sine kollegaer, venner eller bekendte, som arbejder inden for det samme område. Her er der en god chance for, at du kender nogen der også har ledt efter transportsnegle og har fundet nogle, til en god pris. Derfor bør du altid forhøre dig i dit netværk, inden du søger andre muligheder, da du måske kan få en bedre handel.

Søg transportsnegle online

Skulle det, mod forventning, ske, at du ikke kender nogen der kan eller vil hjælpe dig videre, så er det næste skridt at begynde at søge på internettet. Den hurtigste metode til at finde noget som helst, er ved at lede efter det online. Hvis du ikke kan finde noget der, så bliver det endnu sværere at skulle finde det ude i den virkelige verden. Når leder efter auger, skriver du blot ”auger til salg” eller ”transportsnegle til salg” i en af søgemaskinerne og du vil herefter kunne se alle de firmaer, der sælger denne form for udstyr.

Find flere forhandlere

Inden du farer ud og bestiller noget, så sørg for at tale med flere forhandlere. Der kan være stor forskel på priserne, især hvis man køber i store mængder. Du bør derfor finde ud af hvor mange du skal bruge og derefter bede om et tilbud på ordren. Herefter kan du sammenligne priser og gå efter det billigste tilbud, eller leveringstiden, eller du kan prøve at bruge priserne til at forhandle dig til en bedre pris et andet sted.