Sådan finder I frem til jeres drømmehjem

25. oktober 2021

Står du og din bedre halvdel og tænker på en fremtid med villa, Volvo og vovse sammen, så får du her nogle gode råd, når boligdrømmen skal blive til virkelighed.

Køber I et hus sammen uden at være gift, kan det være en mulighed, at I får lavet en samejeoverenskomst. Det kan du læse mere om ved at klikke ind på linket.

Beliggenheden på jeres nye sted

Når man skal tænke over, hvor man gerne vil bo henne, er der selvfølgelig flere parametre, der skal tages i betragtning. Hvilken by kunne I tænke jer at bo i – en større by eller en forstad? Måske på landet? Skal hjemmet ligge i nær afstand til indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, centrum, daginstitutioner eller motorvej?

Hvis I allerede har udset jer nogle områder, I gerne vil slå jer ned, så kan I tage ud til åbent hus-arrangementer for at få en idé om, hvad I leder efter, og hvad der er på markedet. I kan tage ud at besøge lokalområdet. På den måde kan I altså dykke mere ned i livet de steder, I drømmer om.

Vælg et hjem ud fra familiens behov

Når det kommer til huset, har I måske nogle ønsker, I gerne vil have opfyldt. Det være sig fx antal kvadratmeter, byggestil, udeområde, et- eller toplanshus. Der er mange huse på markedet at vælge imellem. Det er dog værd at overveje, hvad jeres prioriteringer af jeres ønsker er, så I ikke indskrænker jer for meget.

Dit, mit og vores

Hvis det er første gang, I skal slå jeres hjem sammen til ét, står I nok med både møbler, ting og tøj, der skal passe ind i jeres fælles hjem. Dan jer et overblik over, hvilke møbler I har brug for, og som passer til den stil, I skal finde sammen.

Er I klar til at tage på boligjagt?

Relateret Artikler

Sådan bygger du dit eget haveskur

Sådan bygger du dit eget haveskur

Mangler du et godt sted at opbevare dine haveredskaber eller værktøjet? Eller kunne du godt tænke dig et lille værkstedsskur, hvor du kan nørkle med forskelligt håndværk og reparationer? Så kan det være, at du skal have bygget dig et lille haveskur. Læs med her om...

Pas på taget med fugleklodser og taginddækninger fra Profilmetal A/S

Pas på taget med fugleklodser og taginddækninger fra Profilmetal A/S

Skal du bruge tagmaterialer til nybyg eller renovation af huse, så er der mange gode argumenter for at lægge vejen forbi Profilmetal A/S. Hos dem kan du nemlig finde alt fra tagplader i stål til fugleklodser og taginddækninger og andet, der kan være nødvendigt, når...

tæpper quilt er en populære boligindretningsgenstand

tæpper quilt er en populære boligindretningsgenstand

Tæpper og dyner er to populære boligindretningsgenstande, der kan tilføre både stil og komfort til ethvert rum. Men hvad nu hvis du kunne kombinere de to ting? Det er præcis, hvad Ib Laursen har gjort med deres nyeste kollektion af tæpper quilts. Disse smukke tæpper...