Sådan finder I frem til jeres drømmehjem

25. oktober 2021

Står du og din bedre halvdel og tænker på en fremtid med villa, Volvo og vovse sammen, så får du her nogle gode råd, når boligdrømmen skal blive til virkelighed.

Køber I et hus sammen uden at være gift, kan det være en mulighed, at I får lavet en samejeoverenskomst. Det kan du læse mere om ved at klikke ind på linket.

Beliggenheden på jeres nye sted

Når man skal tænke over, hvor man gerne vil bo henne, er der selvfølgelig flere parametre, der skal tages i betragtning. Hvilken by kunne I tænke jer at bo i – en større by eller en forstad? Måske på landet? Skal hjemmet ligge i nær afstand til indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, centrum, daginstitutioner eller motorvej?

Hvis I allerede har udset jer nogle områder, I gerne vil slå jer ned, så kan I tage ud til åbent hus-arrangementer for at få en idé om, hvad I leder efter, og hvad der er på markedet. I kan tage ud at besøge lokalområdet. På den måde kan I altså dykke mere ned i livet de steder, I drømmer om.

Vælg et hjem ud fra familiens behov

Når det kommer til huset, har I måske nogle ønsker, I gerne vil have opfyldt. Det være sig fx antal kvadratmeter, byggestil, udeområde, et- eller toplanshus. Der er mange huse på markedet at vælge imellem. Det er dog værd at overveje, hvad jeres prioriteringer af jeres ønsker er, så I ikke indskrænker jer for meget.

Dit, mit og vores

Hvis det er første gang, I skal slå jeres hjem sammen til ét, står I nok med både møbler, ting og tøj, der skal passe ind i jeres fælles hjem. Dan jer et overblik over, hvilke møbler I har brug for, og som passer til den stil, I skal finde sammen.

Er I klar til at tage på boligjagt?

Relateret Artikler

Skab et flot udtryk til dit hus og have

Skab et flot udtryk til dit hus og have

Som beboere i Holstebro og omegn er vi heldige at have adgang til smukke omgivelser og muligheder for at skabe en lækker bolig både indendørs og udendørs. Men det kan også være en udfordring at navigere i alt fra havearbejde til boligindretning og vedligeholdelse. Her...

Guide til hækklipning: sådan får du det perfekte snit

Guide til hækklipning: sådan får du det perfekte snit

Hækklipningen er et tilbagevende fænomen, som de færreste haveejere kan snyde sig udenom. Hækken skal klippes for at give lys til haven og for at gøre den pæn at se på, men det er naturligvis ikke helt lige meget, hvordan du griber opgaven an. Hvis du bare sætter...

Bagbeklædning, som gør det nemmere at holde dit køkken rent

Bagbeklædning, som gør det nemmere at holde dit køkken rent

Det kan være svært at holde væggene rene og pæne, især i køkkenet, hvor madlavning og madforberedelse kan føre til stænk og pletter. Ligeledes kan badeværelset være udsat for fugt og vandstænk fra brusere eller badekaret. Måske du kender til denne problematik? For at...