Sådan finder I frem til jeres drømmehjem

25. oktober 2021

Står du og din bedre halvdel og tænker på en fremtid med villa, Volvo og vovse sammen, så får du her nogle gode råd, når boligdrømmen skal blive til virkelighed.

Køber I et hus sammen uden at være gift, kan det være en mulighed, at I får lavet en samejeoverenskomst. Det kan du læse mere om ved at klikke ind på linket.

Beliggenheden på jeres nye sted

Når man skal tænke over, hvor man gerne vil bo henne, er der selvfølgelig flere parametre, der skal tages i betragtning. Hvilken by kunne I tænke jer at bo i – en større by eller en forstad? Måske på landet? Skal hjemmet ligge i nær afstand til indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, centrum, daginstitutioner eller motorvej?

Hvis I allerede har udset jer nogle områder, I gerne vil slå jer ned, så kan I tage ud til åbent hus-arrangementer for at få en idé om, hvad I leder efter, og hvad der er på markedet. I kan tage ud at besøge lokalområdet. På den måde kan I altså dykke mere ned i livet de steder, I drømmer om.

Vælg et hjem ud fra familiens behov

Når det kommer til huset, har I måske nogle ønsker, I gerne vil have opfyldt. Det være sig fx antal kvadratmeter, byggestil, udeområde, et- eller toplanshus. Der er mange huse på markedet at vælge imellem. Det er dog værd at overveje, hvad jeres prioriteringer af jeres ønsker er, så I ikke indskrænker jer for meget.

Dit, mit og vores

Hvis det er første gang, I skal slå jeres hjem sammen til ét, står I nok med både møbler, ting og tøj, der skal passe ind i jeres fælles hjem. Dan jer et overblik over, hvilke møbler I har brug for, og som passer til den stil, I skal finde sammen.

Er I klar til at tage på boligjagt?

Relateret Artikler

Lys og varme skal der til

Lys og varme skal der til

Det er en kold (og mørk) tid, som vi lever i - alle går rundt og fryser. Man kan næsten høre Kim Larsens sprøde stemme gå og synge højt. Og sandheden er, at med energikrisen, har han ret. Priserne på elektricitet er skyhøje, og vi går en både dyr, mørk og kold vinter...

Sådan går du i gang med køkkenrenovering – Læs og find gode tips

Sådan går du i gang med køkkenrenovering – Læs og find gode tips

Renovering kan være noget af den hårdeste og mest stressende tid i ens liv. Det er ikke et nemt projekt, ofte bliver ting forsinket eller dyrere end man forventede. Derudover kan det også være svært at leve hjemme ved sig selv i fred og ro, uden støj og støv. Og...

Flame-it tilbyder dig en udendørs biopejs

Flame-it tilbyder dig en udendørs biopejs

Søger du noget, der kan gøre dit hjem mere hyggeligt, uden alt for meget besvær? Så er biopejse fra Flame-it helt sikkert det rette svar. Det er en effektiv løsning, der kan anvendes både ude og inde. Du kan nemlig finde en udendørs biopejs i flot design, eller du kan...