Sådan sørger du for, at dine medarbejdere lever sundt

17. maj 2022

Som leder er du ansvarlig for dine medarbejderes trivsel. Det er en opgave, der dækker en del forskellige ting. det er derfor også vigtigt, at du har fokus på, hvordan du faktisk kan sørge for, at dine medarbejdere kan leve sundt – i hvert fald på arbejdspladsen. Der er forskellige ting du kan gøre for at opnå dette.

Drikkevandsfontæner til kontoret

Der er mange ting der spiller ind, når det handler om at leve sundt. Der er derfor også mange ting du som leder kan skaffe til virksomheden, for at give medarbejderne gode forudsætninger for at blive sundere og passe på sit helbred. En af dem er ved at anskaffe drikkevandsfontæner, som kan stå rundt omkring på kontoret.

Ved at anskaffe disse, giver du dine medarbejdere god mulighed for at drikke rigeligt med vand i hverdagen. Det er jo enormt vigtigt, at man til dagligt drikker den væske, som kroppen har brug for. Disse drikkevandsfontæner vil uden tvivl være noget, som gør, at dine medarbejdere sørger for at få drukket mere vand i løbet af arbejdsdagen.

Lav en frugtordning

Der er også andet du kan gøre, hvis du ønsker at opfordre dine medarbejdere til at blive sundere og tage sundere valg til dagligt. Det kan være en mulighed at finde et firma, som kan levere frugt til din virksomhed i dagligdagen. Dette er noget, som helt sikker vil gøre, at dine medarbejdere spiser mere af denne super sunde frugt til dagligt.

Det er bare ikke altid nemt, når der skal pakkes en sund madpakke hjemmefra. Nogle medarbejdere har måske ikke tiden eller overskuddet til dette. Denne frugtordning vil gøre, at der er sundt mad tilgængeligt på arbejdspladsen i hverdagen, som de kan spise af. Dette er altså ting du kan gøre, for at optimere dine medarbejderes sundhed.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...