Sådan sørger du for, at dine medarbejdere lever sundt

17. maj 2022

Som leder er du ansvarlig for dine medarbejderes trivsel. Det er en opgave, der dækker en del forskellige ting. det er derfor også vigtigt, at du har fokus på, hvordan du faktisk kan sørge for, at dine medarbejdere kan leve sundt – i hvert fald på arbejdspladsen. Der er forskellige ting du kan gøre for at opnå dette.

Drikkevandsfontæner til kontoret

Der er mange ting der spiller ind, når det handler om at leve sundt. Der er derfor også mange ting du som leder kan skaffe til virksomheden, for at give medarbejderne gode forudsætninger for at blive sundere og passe på sit helbred. En af dem er ved at anskaffe drikkevandsfontæner, som kan stå rundt omkring på kontoret.

Ved at anskaffe disse, giver du dine medarbejdere god mulighed for at drikke rigeligt med vand i hverdagen. Det er jo enormt vigtigt, at man til dagligt drikker den væske, som kroppen har brug for. Disse drikkevandsfontæner vil uden tvivl være noget, som gør, at dine medarbejdere sørger for at få drukket mere vand i løbet af arbejdsdagen.

Lav en frugtordning

Der er også andet du kan gøre, hvis du ønsker at opfordre dine medarbejdere til at blive sundere og tage sundere valg til dagligt. Det kan være en mulighed at finde et firma, som kan levere frugt til din virksomhed i dagligdagen. Dette er noget, som helt sikker vil gøre, at dine medarbejdere spiser mere af denne super sunde frugt til dagligt.

Det er bare ikke altid nemt, når der skal pakkes en sund madpakke hjemmefra. Nogle medarbejdere har måske ikke tiden eller overskuddet til dette. Denne frugtordning vil gøre, at der er sundt mad tilgængeligt på arbejdspladsen i hverdagen, som de kan spise af. Dette er altså ting du kan gøre, for at optimere dine medarbejderes sundhed.

Relateret Artikler

Gode råd til dig der vil finde hovedbeklædning efter hårtab

Gode råd til dig der vil finde hovedbeklædning efter hårtab

Efter tab af noget eller alt sit hår, kan man have svært ved at forholde sig til situationen. Det kan derfor også være en smule ubehageligt at skulle gå rundt med et helt bart hoved, eller med en smule hår tilbage. Du kan derfor overveje at finde noget...

Find din rigtige flowmåler til dit system

Find din rigtige flowmåler til dit system

Flowmåleren bruges til forskellige ting, om det er varmeforsyningen eller køleanlægget, så er det nødvendigt at måle flowet, grundet forskellige grunde. Dette dækker over sikkerhedsgrunde, krav til selve kvaliteten, optimering eller hvilke miljøpåvirkninger som dit...

Hos Fodergrossisten.dk får du levende foderinsekter

Hos Fodergrossisten.dk får du levende foderinsekter

Både levende foderinsekter og madding til fisketure dele leveres i høj kvalitet, til gode priser og fragtes selvfølgelig under ordentlige forhold. Læs mere om butikken og om deres katalog i artiklen herunder. Brug levende foderinsekter fra Fodergrossisten.dk Der...