Seiko har stået for kvalitet i over 140 år

Seiko er en japansk virksomhed, der fremstiller og sælger ure, ure, elektronisk udstyr, halvledere, juvellejer og optiske produkter. Det er en af de største urproducenter i verden. Seiko-koncernen består af Seiko Holdings Corporation og dets datterselskaber Seiko Epson Corporation, Seiko Instruments Inc. og Seiko Optical Products Co. , og Seiko Clock Inc. Størstedelen af Seikos ure fremstilles internt af Seikos datterselskaber.

Seiko har fremstillet ure siden 1881, da Kintaro Hattori grundlagde virksomheden i Tokyo, Japan. Hattoris firma fik hurtigt et ry for kvalitet og nøjagtighed, og i 1895 var det den japanske kejsers officielle tidtager. Et Seiko ur har således været garant for præcision og kvalitet i over 100 år.

Innovative Seiko har været på forkant med tiden i mange år

Seiko har været på forkant med urteknologien lige siden starten og har udviklet verdens første kvartsarmbåndsur i 1969 og solkvartsteknologien i 1977. Seiko har også været førende inden for Kinetic-ure (automatiske ure), siden de blev introduceret i 1988. Seiko producerer både mekaniske ure og kvartsure af alle typer, herunder kjole-, sports- og dykkermodeller. Seikos mest populære serie er deres Sportura-serie, som omfatter samarbejder med den verdensberømte Formel 1-kører Michael Schumacher.

Seiko har også været involveret i udviklingen af verdens første tv-ur samt verdens første håndledscomputer. Seikos håndledscomputere kunne lagre data som f.eks. adresser og telefonnumre. Seiko har også været den officielle tidstager til flere af de olympiske lege igennem tiderne og fyldte i 2021 140 år, hvor firmaet har leveret ure og kvalitet til hele verden. Der er således ingen tvivl om, at Seiko i dag står som en af de allermest respekterede urproducenter i verden.

Seiko sikrer den gode stil

Seiko ure har eksisteret siden begyndelsen af 1900-tallet. Seiko er et japansk firma og et af verdens mest populære mærker af designerure. Seiko producerer både almindelige ure og sportsure, som er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Seiko designer også ure til både mænd og kvinder, så du kan finde det perfekte Seiko-ur til dine behov, uanset om du leder efter et hverdagsur eller et ur designet til en specifik sport eller aktivitet. Seikos forpligtelse til kvalitet betyder, at deres ure er bygget til at holde, så med den rette pleje vil dit Seiko-ur give dig mange års glæde. Seiko tilbyder en lang række forskellige urtyper at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et ur, der passer til din personlige smag.