Skår i parforholdet? Få nogle gode råd her

26. juli 2021

Selvom det måske ikke så meget er fysisk smerte, som det er alt muligt andet, kan det være rigtig svært at komme i tanke om noget, der gøre mere ondt end brast kærlighed. Det er ofte det, at du har lagt så meget af dig selv i et forhold, der er med til at gøre smerten ved et brud så ubærlig, men det er også ofte det, der er med til at sikre, at du faktisk gerne vil kæmpe for at få tingene til at køre. Det er dog lettere sagt end gjort, og det lykkes ikke altid – men det er forsøget værd.

Kom hinanden ved i andre omgivelser

Nogle gange kan det bedste for jeres forhold faktisk være at komme lidt væk fra omgivelser, hvor forholdet i første omgang begyndte at vise tegn på sprækker. På den måde finder I, i hvert fald hurtigt ud af, om det var omgivelser og omstændigheder, der var med til at slå forholdet i stykker. Hverdagens stress kan nemlig godt være en af de helt store syndere i et forhold, og derfor kan nye omgivelser være en rigtig god ide – det samme kan det være at købe billige kondomer online for at være på den sikre side.

Er den frygtede pause egentlig løsningen?

I en rigtig romantisk komedie går hovedrolleparret ofte fra hinanden, og finder ud af, at de egentlig ikke kan undvære hinanden, og finder helt nye måder at være forelskede på. Det er naturligvis ikke sikkert, at det kommer til at spille ud på samme måde for jer, og sådanne film skal altid tages, for hvad det er – fiktion. Men nogle par har rent faktisk haft meget godt af at være adskilt i noget tid, fordi det giver jer mulighed for at indse, at I faktisk kommer til at mangle hinanden, når I ikke er sammen.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...