Skovhuus vest

Skovhuus strik er en familieejet virksomheden, som startede helt tilbage i 1972. Det var dengang Anne Marie og Johannes Skovhuus som startede virksomheden, hvor de startede småt i Hammerum ved Herning. Johannes havde utrolig travlt i løbet af sådan en arbejdsdag. Han kørte nemlig ud og solgte så mange varer som han kunne om dagen inden han om aftenen vendte hjem, og begyndte at producerer nye produkter. Det var noget som var utrolig tidskrævende og generelt bare et utroligt hårdt arbejde, som man virkelig kan se har lagt et godt grundlag for den virksomhed, som den er i dag. Skovhuus strik er fortsat i dag en familieejet virksomheden, som drives af anden generation, som overtog virksomheden tilbage i 1998 og 2002. Skovhuus vest er en af de produkter som virksomheden har produceret i utrolig lang tid. Derfor er Skovhuus vest også en del af deres lange historie.

Skovhuus vest – tanker bag det hele

I dag er Skovhuus ikke bare en virksomhed som bare masseproducerer. De har nemlig i denne tid utrolig stor fokus på tankerne bagved det hele. Dette gør de blandt andet ved fortsat at have noget af produktionen i Herning, så de hele tiden kan optimerer produktet. Det vil sige som nævnt, at der er utrolig mange tanker bagved Skovhuus, hvilket garn der skal bruges, og de mange forskellige mønstre. Der er også sket en del på et andet område, som har betydet utrolig meget for Skovhuus, og det er nemlig miljøet. Miljøet er kommet i et stort fokus hos virksomheden, og det er endt ud i to kollektioner, fokusset har været hvad garnet er lavet af. Noget som også betyder utrolig meget for virksomheden er hvem der producerer deres strik. De får som mange andre også produceret noget af deres tøj udenfor Danmarks grænser. Det vil sige at når de ikke laver det på deres egne maskiner, så er det nogle samarbejdspartnere som de har et utroligt tæt forhold til, så betyder de kan styre kvalitet på produkterne, så de kan holde til hverdagens brug. Dette kan man for eksempel se ved Skovhuus vest, som er utrolig holdbar og populær blandt deres produkter.

Skovhuus vest – perfekt til årstiden

Skovhuus vest er som nævnt et af de populære produkter i deres kollektion. Det er den da Skovhuus vest passer utrolig godt til årstiden, og vil derfor være perfekt til dit klædeskab. Det ville også kunne være en utrolig god gave at give.