Sørg for en frisk og sund hud

Der er mange af os, der jagter et helt bestemt look. Ofte skal det være så naturligt som muligt, men det skal også emme af en friskhed, og derfor er vores hud udslagsgivende. Den kan gøre os ungdommelige at se på med en smuk glød og samtidig bidrage med den selvsikkerhed, vi gerne vil føre os frem med, når vi er blandt andre mennesker.

Vores hud er derfor vores måske vigtigste accessoires, og derfor skal vi tage os godt af den. Den er nemlig sart, og den fortjener ekstra pleje og omsorg.

Sådan kan du opfriske din hud

Huden er kroppens vigtigste organ. Og derfor kan den ændre sig som tiden går – særligt med alderen er der mange, der oplever forandringer i deres hud. Det kan være, at den bliver mere løs, mere sart, mere rød eller mere fedtet. Og det er tilstande, der kræver forskellige former for behandlinger.

For dig handler de således om at finde frem til de rette hudplejeprodukter og indarbejde nogle gode vaner i det daglige, så du hver dag forkæler dig selv og din hud.

Og trænger du til ekstra pleje så opfrisk din hud med en mist spray.

Brug en mist spray

En mist spray er uundværlig i det daglige – og den kan bruges til alle former for hudtyper.
Den er særligt god om aftenen, når du har rengjort din hud og skal til at påføre en creme. Her bør du forinden spraye dit ansigt med en mist spray. Men den kan også bruges i løbet af dagen, når din hud trænger til lidt ekstra friskhed. Det kan for eksempel være efter flere timer på job. Brug den også gerne om morgenen for at sikre, at din makeup holder længere.

En mist spray har altså mange gode funktioner, og den bør være en del af din plejerutine.