Stort udvalg af kikkerter

Kikkerter er en fantastisk måde at se nærmere på verden omkring dig på. Hos Outdoor Adventure fører de et bredt udvalg af kikkerter fra mange af de kendte mærker på markedet, herunder Vortex, Hawke, Bresser og Welter. Uanset om du leder efter en kikkert til fugleobservation, naturobservation eller astronomi, har de en kikkert, der passer til dig. Og hvis du ikke er sikker på, hvilken kikkert du skal vælge, betyder deres 30 dages fortrydelsesret, at du altid kan skifte mening efter købet. Desuden tilbyder de hurtig og gratis levering i hele Danmark. Hvis du ikke er sikker på, hvilken kikkert du skal vælge, er der nogle få faktorer, du skal overveje. Afhængigt af formålet med din kikkert skal du overveje forstørrelsen. Almindelige håndkikkerter har en forstørrelse på mellem 6-12 gange, og hvis du har brug for en allround kikkert, vil en forstørrelse på 8x – 10x være rigtig god. Du vil sjældent have brug for en højere forstørrelse, og kikkerten vil også være sværere at holde stille. Hvis du vælger en kikkert med 12x forstørrelse, skal du være sikker på, at du kan holde kikkert stille. Deres bedst sælgende allroundkikkert har en forstørrelse på 10x, dette giver en god forstørrelse af objektet, samtidig med at den stadig er relativt.

Find den rigtige kikkert til din tur

Den forreste linsediameter på en kikkert er den yderste linse, som alt lys og billedet skal passere igennem. Hvis du skal bruge kikkerten i skumringen eller under svage lysforhold, er det vigtigt at vælge en så stor frontlinse-diameter som muligt. Dette sikrer, at der kommer nok lys ind i kikkerten til, at du kan se klart. Hvis du derimod ønsker en all-round kikkert uden for mange krav, kan du sagtens nøjes med en kikkert, der har en frontlinsediameter på 42 mm eller mindre. Hvis du er på udkig efter en kompakt og handy kikkert, der ikke fylder meget, skal du kigge efter en kikkert med en frontlinse diameter på 25 mm eller 32 mm.

Benyt dig af en kikkert til at få smukke øjeblikke

Uanset om du skal på en lang eller kort tur i det fri, har du brug for en form for bagage til at bære dit udstyr. I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige bagagerum, der passer til forskellige bagageformer. Så du vil helt sikkert finde en taske, der passer til dine behov og ønsker. Der er små rygsække, der er perfekte til dagsvandreture, store rygsække, der kan rumme meget, men stadig sidder godt, så du ikke brækker ryggen på vandreturen.