Tænd og sluk for solskinnet, som du lyster med en stående terrassevarmer

Det lyder næsten for godt til at være sandt, at man skulle kunne bestemme temperaturen på de kølige sommernætter på terrassen. Men det kan man jo sådan set, hvis man har anskaffet sig en terrassevarmer. Du kender dem nok godt fra udendørs caféer og restauranter, men nu har du muligheden for at forlænge de dejlige aftner i venner skød og få solen til at holde lidt længere.

Hvornår kan en stående terrassevarmer bruges?

En stående terrassevarmer kan bruges året rundt, og kan bruges lige så meget som du har lyst til. Den skal dog helst stå i tørvejr, da det er en elektrisk drevet terrassevarmer. En stående terrassevarmer kan komme med noget, som kaldes en tilt-sikring. Det vil altså sige at den automatisk slukker hvis den hælder mere end 15 grader. Så hvis du har børn eller store hunde eller bare en klodset kusine, så skal du ikke være bange for at tage den i brug, når den har automatisk sluk. Terrassevarmeren kan altså bruges i alle situationer, så længe det er udendørs og med en form for tag over hovedet.

Smarte features

Udover den smarte tilt-sikring, så har en stående terrassevarmer mange godt tiltag, som gør den til en velkommen gæst på terrassen. Den har for eksempel noget som kaldes en ”quick break”. Altså en knap, man kan trykke på, så man kan få en lille pause fra varmen, hvis det bliver lige lovligt hedt. Quick break gør så at den automatisk tænder igen efter en rum tid, så man ikke selv skal rejse sig for at tænde og slukke efter behov. Ved at bruge en eldrevet terrassevarmer i stedet for en gasdrevet en, kan man spare op til 80% i forbrug, og i disse tider, er det vist kærkomment i mange af de danske hjem. God fornøjelse!