Tæpper quilt er en populære boligindretningsgenstand

Tæpper og dyner er to populære boligindretningsgenstande, der kan tilføre både stil og komfort til ethvert rum. Men hvad nu hvis du kunne kombinere de to ting? Det er præcis, hvad Ib Laursen har gjort med deres nyeste kollektion af tæpper quilts. Disse smukke tæpper er lavet af en kombination af uld og bomuld, hvilket gør dem ekstremt bløde og hyggelige. De findes i en række forskellige designs, fra enkle og moderne til mere udsmykkede og traditionelle. Der er helt sikkert et tæppe quilt, der passer ind i enhver indretningsstil i hjemmet. Desuden er disse tæpper også meget overkommelige, hvilket gør dem til en god mulighed for alle på et budget. tæpper quilts har fået en masse nye kollektioner ud kan tjekke ud på hjemmesiden her.

Der er næsten ikke noget skønnere end at nyde solen udenfor i det danske vejr

Der er næsten ikke noget skønnere end at nyde solen udenfor i det danske vejr – uanset om du er den heldige ejer af en stor rummelig have eller en lille hyggelig altan. I Ib Laursens sortiment finder du et bredt udvalg af møbler og indretningselementer, der egner sig til udendørs brug. Skab et hvilested med en skøn solseng i bambus, hvor du kan smide en behagelig og blød madras på. Top den op med nogle skønne puder i alle mulige smukke farver, og omgiv solsengen med hyggelige lanterner og lysestager samt smukke potteplanter. Med blot få midler kan du skabe din egen personlige og indbydende oase, som du kan nyde de lange sommerdage.

Tæpper quilt er altid i høj kvalitet til skarpe priser

Nordic House er din foretrukne forhandler af interiør og dekorativ kunst, møbler og tilbehør til hus og have. De er stolte af kun at tilbyde de bedste produkter, og de er forpligtet til at levere hurtig levering og fremragende kundeservice. Hvis du har spørgsmål om deres store udvalg af Ib Laursen produkter, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til dem på telefon eller skrive dem en mail, så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar. så du med ro i maven kan handle sikkert og frit gennem hjemmesiden.