Tag børnene med til Esbjerg

1. juli 2022

Mange forældre har brug for at komme lidt væk fra deres hverdag og nyde en ferie sammen med deres børn. Hvis I er på udkig efter en feriedestination, der både er afslappende og aktiv, så er Esbjerg et oplagt valg. Esbjerg byder på en unik kombination af natur og kultur, og I kan finde mange spændende aktiviteter for både store og små. Læs mere om, hvad I kan opleve i Esbjerg, læs mere her.

Besøg byens mest besøgte museum, Fiskeri- Søfartsmuseet

Hvis I er på udkig efter en aktivitet, der kan fuldende jeres ferie i Esbjerg, så er Fiskeri- Søfartsmuseet et oplagt valg. Det er byens mest besøgte museum, og det har været sådan i en lang årrække. Museet byder på mange spændende udstillinger, og det er noget, der passer til både børn og voksne. Du kan blandt andet se den store skibsmodel, som er Esbjergs første bygget skib, og du kan se den kæmpe model af en eskimohytte, der er bygget af knogler.

Tag et smut på Fanø og oplev Vesterhavet fra første parket

Hvis du vil have en unik oplevelse, så tag et smut til Fanø. Her kan du opleve Vesterhavet fra første parket. Du kan tage på en guidet tur, hvor du bliver ledt ud på havet. Du vil opleve den fantastiske natur, og du kan komme helt tæt på Vesterhavets mange fugle.

Esbjerg byder også på dejlige naturområder

Hvis du og din familie foretrækker at opholde jer i naturen, når I er på ferie, så vil Esbjerg også byde på mange muligheder. Du kan nemlig finde mange smukke naturområder i Esbjerg, og her kan du slappe af, mens du nyder naturen. Du kan blandt andet finde Batteriet, der ligger ved Vesterhavscentret. Dette er det sted, hvor de første bønder slog sig ned ved havet, og her kan du finde mange spændende spor fra fortiden.

Relateret Artikler

Hvad er et plankebord?

Hvad er et plankebord?

Et plankebord er en unik type bord, der er lavet af træplanker. Det bruges ofte i restauranter og andre virksomheder, der ønsker et unikt udseende. Et plankebord består af flere tynde, flade planker, der er stablet sammen. Plankerne holdes sammen af samlinger af træ,...

Robotstøvsuger fra ecovacs

Robotstøvsuger fra ecovacs

Uanset om det er nullermænd i hjørnerne, hundehår på gulvtæppet eller krummerne efter aftensmaden, så klarer robotstøvsugeren fra ecovacs ærterne uden problemer! Vi kender det alle sammen, det der med støvsugning og gulvvask er ofte en plage i dagligdagen og det...