Tag de fedeste selfies

Det er stadig fedt at tage selfies på specielle steder, hvor det ikke er alle andre der kommer, hvilket bare gør det endnu mere specielt at lave.

Der findes folk der er så vilde for at tage den perfekte selfie, at de gerne sætter livet på spil for at få billedet i hus, hvilket betyder, at der er flere der dør mens de jager den perfekte selfie, end der dør som følge af angreb fra hajer, hvilket godt kan lyde som en dårlig joke, men ikke desto mindre er det sandt.

Men der er også mange forskellige lejligheder hvor det giver mening at tage telefonen frem, og på den måde dokumenteret din tilstedeværelse, hvilket kan være til en koncert, eller ved en god middag på en fed restaurant, eller hvis du møder en kendt person du gerne vil vise at du er sammen med.

Hvis du er en af dem der deltager i jagten, så forbered dig godt, det handler til dels om at du skal have de bedste gadgets til selfies, så du kan få den bedste vinkel og belysning, for ikke at tale om at beskæringen også skal være i orden.

En selfiestang giver sig selv, men du kan også få andre gadgets til selfies i form af udløsere, holdere til telefoner og tablets, standere der kan hjælpe dig med at fange og fastholde det perfekte billede.

Sørg for at overholde disse regler når du kaster dig ud i jagten på de gode motiver

For det første er der den almindelige sunde fornuft, tænk dig om inden du går i gang med tage de vilde billeder, er der risiko for at du eller andre kan komme til skade undervejs?

En anden god idé er at du afholder dig fra at tage billeder af dig selv i groteske situationer, lad være med at tage billeder af dig selv på toilet eller mens du tager fra ved et spisebord, og har mad i munden.

Så er der selve motivet, som skal være fornuftigt hvad angår belysning og skygger, undgå modlyset og tag dig god tid til at finde ud af hvad det pæneste er, det er ikke sikkert du får chancen for at tage det igen.

Placer dig i midten af billedet, ellers kommer det til at se underligt ud, hvor det hurtigt kan blive en hård opgave hvis der skal tages om og om igen.

Hav altid dine gadgets til selfies med dig, så du er klar til at tage det perfekte billede.