Tag til Sønderborg og tag del af i de mange aktiviteter

Annonce

I Sønderborg kan du blandt andet besøge Sønderborg Slot, der ligger smukt placeret på Sønderborg Fjord. Her kan du opleve den dramatiske historie om Slesvig-Holsten og familien Schackenborg. Du kan også tage en tur i det grønne, hvor du blandt andet kan besøge Danfoss Universe, der er et videnscenter for energi- og miljøteknologi. Her kan du lære alt om energisparende tiltag og se de fantastiske udstillinger. I Sønderborg-området er der også masser af muligheder for at komme ud at cykle eller gå på tur. Du kan selvfølgelig også benytte dig af muligheden for at tage en tur på Flensborg Fjord. Her kan du blandt andet se de smukke kystlandskaber, besøge en af de mange strande eller tage en tur i en af de mange lystbåde. Sønderborg-området er et utal af muligheder for at være aktiv og lære under ferien. Tag del af de mange oplevelser i Sønderborg.

Musik og teater af højeste kvalitet i Sønderborg

Du kan også altid finde en god koncertoplevelse eller teaterforestilling at se i Sønderborg-området. Der er nemlig et utal af scener, hvor du kan opleve musik og teater af allerhøjeste kvalitet. Er du til revy, er der også masser af muligheder for at finde et show, der passer lige præcis til dig. Sønderborg-området byder på en masse forskellige oplevelser – uanset om du er til kultur, natur eller aktiv. Ferien bliver bestemt ikke kedelig i dette område det kan Sønderborgs egne befolkning bekræfte.

Sønderborg byder på alle former for oplevelser

Sønderborg er et område, der byder på alle former for oplevelser – lige fra historie og kultur til aktiviteter og natur. Det er derfor et område, som enhver skal besøge mindst én gang i livet. Sønderborg-området er jo specielt kendt for det sønderjyske kaffebord med et bugnende kagebord, de lækre pølser, solæg, snysk samt det gode rugbrød og Sønderborg-området kan snildt følge med i udbuddet af både tilberedte egnsretter og gode råvarer til din egen fremstilling. Der er nemlig masser af muligheder for at finde en oplevelse, som passer lige præcis til dig.