Teambuilding – kom ud af jeres komfortzone

Står du og skal arrangere den næste teambuilding for dig og dine kollegaer og er du i tvivl om hvad I skal lave. Oftest er teambuilding ikke noget mange er særligt interesseret i, fordi man typisk laver en aktivitet ikke alle kan deltage i eller fordi man laver det samme hvert år. Teambuilding skal være noget, hvor alle kan deltage på lige fod og deltage sammen. Her kommer der en guide til hvordan du kan planlægge den næste teambuilding københavn.

Skub jeres grænser sammen

Inden du beslutter dig for hvilken aktivitet I skal lave som teambuilding, skal du overveje hvad du gerne vil have ud af dagen og om det skal være en heldagsaktivitet eller noget der kun tager 1-4 timer. Det kan være at I skal lave noget der udfordre jeres kommunikation, her er Escape Room en oplagt mulighed. Skal det være mere i den kreative ende, kan det være at I skal lave jeres egen film og se den til en firmafest. Skal det være helt ude af jeres komfortzone kan I også prøve pistolskydning eller et flødebollekursus. Du bør overveje hvad aktiviteten skal lægge vægt på og om den skal bringe jer sammen som venner eller styrke jeres relation som kollegaer. Du kan også slå to fluer med et smæk og invitere på mord middag, hvor I får aftensmad, men også skal løse et mord og får udfordret jeres kommunikation og samarbejdsevner. Det kan være en god idé at inddrage dine kollegaer i beslutningen, da man som oftest tager med, hvis man har haft mulighed for at påvirke beslutningen.

Du kan også vælge at gå i en helt anden retning og lade andre arrangere jeres teambuilding. Flere og flere virksomheder tilbyder nemlig at arrangere teambuilding, hvor de både kommer ud på jeres arbejdsplads eller I kan komme til dem.