Tips til at falde i søvn hurtigere

Alle kender det, hvor man bare ikke kan falde i søvn. Man ender bare med at vende sig uendeligt mange gange i sengen uden at få et minuts søvn. Og det ville bare være utroligt fantastisk, hvis man kunne komme af med dette problem på en eller anden måde.

Heldigvis findes der et par tips, som man kan afprøve for at falde i søvn hurtigere. Læs et par af disse tips her.

Kom søvnbesvær til livs med en kugledyne

Vægtdyner er kendt for at være effektive mod søvnbesvær. Det kan således være, at du skal teste sådan en dyne af på egen krop. Du kan for eksempel prøve sansedynen fra spektrumshop. Nogle butikker giver dig ligeledes mulighed for at leje vægtdyner. Det er en stor fordel, hvis du ikke er sikker på, om de vil fungere for dig, når du skal sove.

Hvis du ender med at syntes godt om dynen efter lejeperioden, kan du købe den, så du har din helt egen kugledyne, som vil hjælpe dig med at falde i søvn.

Lyt til beroligende musik og lyde

Du kan også prøve at lytte til beroligende musik eller diverse lyde, som kan hjælpe dig med at falde i søvn. Det er forskelligt fra person til person, hvad der virker beroligende. Der er for eksempel nogen, som mener, at lyden af regn eller havet hjælper dem med at falde i søvn.

Luft ud i soveværelset

Du kan også regulere temperaturen lidt ved at lufte ud i soveværelset inden sengetid. Så kan du lægge dig under en kølig og tung kugledyne, når du skal sove.

Prøv forskellige vejrtrækningsøvelser

Vejrtrækningsøvelser er også noget, som du kan lave, hvis du vil falde hurtigere i søvn eller har svært ved at falde i søvn. Du kan med fordel undersøge forskellige øvelser på nettet, som du kan lave, når du ligger i sengen.