Tips til at øge struktur og sikkerhed i trafikken

1. december 2021

Det er vigtigt, at der er styr på trafikken. Der kan nemlig blive meget større risiko for, at der er nogen, der kommer til skade, hvis der ikke er. Hvis du således står for at gøre et eller flere områder af trafikken mere sikre og strukturerede, så kan du læse med her.

Benyt stolper i trafikken

Det er en rigtig god ide at benytte de stolper, der kaldes for pullerter i trafikken. Disse kan du med fordel benytte mange af, så du kan øge sikkerheden i trafikken. Hertil kan du få hjælp af en vognmand til at fragte stolperne hen til det sted, de skal monteres.

Du kan for eksempel benytte disse stolper ved cykelstier, foran bygninger eller ved parkeringsområder. De sørger nemlig for, at køretøjer ikke kan køre i de steder, de ikke må køre i.

Der findes rigtig mange forskellige slags pullerter på markedet. Du kan for eksempel købe nogle, der er aftagelige, og du kan købe nogle, der er stationære.

Benyt relevante skilte i trafikken

Skilte er rigtig gode til at øge sikkerheden i trafikken. Dog skal du selvfølgelig ikke overdrive med antallet af skilte i trafikken. Det kan bare gøre billisterne og cyklisterne forvirrede, mens de befinder sig i trafikken, og det kan heller ikke være en særligt god ting.

Det er altså vigtigt, at du bruger nogle relevante skilte i trafikken. Det kan for eksempel være nogle skilte, som fortæller, at der er en skole i nærheden. Det kan også være skilte, der fortæller, at der er legende børn på vejene. Det fortæller altså bilisterne, at de skal være mere forsigtige i det bestemte område.

Lav afmærkninger på vejene

Du kan også gøre trafikken mere sikker og struktureret ved at lave afmærkninger på vejene. Det kan for eksempel være ved et byggeprojekt, hvor afmærkningerne fortæller, hvor bilerne gerne må køre henne.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...