Træpiller Fyn – opvarmning med træpiller er mere miljøvenligt end opvarmning med elvarme og fyringsolie

Træpiller er en opvarmningsløsning, som skåner planeten i forhold til eksempelvis elvarme og fyringsolie. Med træpiller Fyn kan man varme sin bolig på Fyn op. Træpiller er en brændselstype, der kan afbrændes på træpilleanlæg eller i pilleovne. Når det afbrændes frigiver det færre affaldsstoffer udover aske. Det frigiver desuden mindre CO2 end andre typer brændstof. Dette er tilfældet, fordi det kun kan frigive det, som træet har optaget, inden det blev fællet. Træpiller er således anerkendt som et CO2-neutralt brændstof. Det gælder dog kun, hvis der plantes nye træer, efter træerne fældes for at lave træpillerne. Fyn er hyggelig og et oplagt sted at bo og skabe minder med sin familie og sine venner. Mange steder på Fyn kan man også have et hyggeligt sommerhus. Det kan være en god idé at bruge træpiller til at tænde op i en pilleovn, hvilket kan skabe en hyggelig stemning i et rum samtidig med, at det kan give en god varme, som især er rar om vinteren. Med træpiller Fyn kan du skabe gode minder med dine nærmeste i hyggelige omgivelser.

Skab hygge med træpiller Fyn

Med træpiller Fyn kan du skabe et hyggeligt indeklima og skabe minder med familie og venner. Træpiller er en god løsning både for dem, som bor på Fyn, og for dem, som har et sommerhus på den skønne ø midt i Danmark. Med træpiller kan man gøre familiebesøg super hyggelige og skabe gode minder. Man kan desuden bruge træpiller i erhvervslivet. Træpiller findes i forskellig kvalitet og der er mange forskellige valgmuligheder, når man skal finde den rette slags til ens hjem. Valgmulighederne af træpiller indeholder blandt andet dem fra HP-kvalitet™, Blue Point-træpiller, EcoNordic-træpiller, Stockhorvan-træpiller, Vida-træpiller og ScanFarm DLG-træpiller. De mange forskellige typer af træpiller har en masse forskellige egenskaber, og det er altså vigtigt at vælge de rette træpiller til sit formål. Træpiller Fyn kan leveres til både private kunder og til erhverv.

Træpiller Fyn til erhvervslivet

Opvarmning med træpiller kan også bruges i erhvervslivet, ligesom det kan bruges i hjemmet. Firmaer, som holder til på Fyn, kan således vælge at bruge træpiller Fyn til at opvarme sine rum. Ligesom træpillerne kan bruges til at skabe en hyggelig og varm stemning i rummene derhjemme, kan de bruges til det samme hos firmaer. De kan altså være med til at skabe et rart og hyggeligt arbejdsmiljø hos firmaer.