Tyndpladebearbejdning i topklasse

Deres afdeling for bearbejdning af tyndplader i Karlslunde er en af de største og mest veludstyrede i Danmark. De lagerfører tynd- og tykplader i alle størrelser, hvilket gør dem i stand til at garantere en hurtig og yderst konkurrencedygtig leveringstid for alle former for pladebearbejdningsopgaver. Desuden udfører de al pladebearbejdning med deres egne maskiner. Det betyder, at de har det rigtige udstyr til at sikre deres kunder kvalitetsbevidst skæring og bukning af tynde plader i alle størrelser. Så hvis du har brug for tyndpladebearbejdning, der skal udføres hurtigt og i høj kvalitet, er jh-smede den perfekte partner for dig. Det er tyndpladebearbejdning i verdensklasse.

Med tyndpladebearbejdning er de i stand til at levere en række tjenester

Med tyndpladebearbejdning er de i stand til at levere en række tjenester, herunder skæring og bukning i alle formater og typer af metaller. Med deres CNC-styrede revolverstempler opnår de den højest mulige præcision på rekordtid – uanset hvor stor eller avanceret opgaven er. Deres maskinsave kan skære stål i formater op til 4000×8 mm, mens deres kantpresser kan bukke stål op til 4000×15 mm. Som specialister i bearbejdning af tyndplader har de erfaringen og viden til at tilbyde alle opgaver løst på meget kort tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt dem i dag for at høre mere om, hvad de kan gøre for dig.

Du er sikker på at få en god kundeservice, når du får virksomheden til at lave tyndpladebearbejdning

Du er sikker på at få en god kundeservice, når du får virksomheden til at lave tyndpladebearbejdning. Du kan helt sikkert finde noget arbejde, som de kan lave til perfektion for dig. De arbejder altid med et smil på læben, så du kan være sikker på, at du får en god oplevelse, når der bliver arbejdet. Læs mere på deres hjemmeside om, hvad de kan gøre for dig. Du kommer aldrig til at skulle skifte smede firma igen, da det er en af de bedste du kan finde i Danmark. God fornøjelse med at få lavet dit næste tyndpladebearbejdning hos jh-smede, som kommer til at udføre et godt og professionelt stykke arbejde.