Unitel: bliv fri og skift mobilselskab – helt uden binding

Er du træt af store teleselskaber med uigennemsigtighed og lange ventetider, når du har brug for at få hjælp? Vil du nogle gange gerne skifte din eller dine medarbejderes mobiltelefoner uden at skulle binde dig for en ny periode? Så bliv fri og skift til et mobilselskab med mange fordele og helt uden binding – få Unitel fra Lund Erichsen online her.

 

Derfor er det en god ide at skifte til Unitel

Unitel er fleksible mobilabonnementer til erhvervskunder. Når du driver en virksomhed, er det alt afgørende, at jeres mobiltelefoner virker. I skal kunne svare opkald fra kunderne og til enhver tid give dem en god service. Hos dem er der ingen huller i forbindelsen. Du vælger selv, om du vil benytte TDC eller Telenor mobilnetværk, eller om du vil tale over Wi-Fi eller VoLTE. Hvis du ser din mobiludbyder som en professionel samarbejdspartner, så kan du roligt læse videre om fordelene her.

 

Mobilpakker der matcher jeres behov

Hos Unitel kan du vælge mellem fem mobilpakker. Afhængig af hvor stort jeres forbrug er, kan du få mobilpakker fra 3 timers tale op til 300 timers tale, eller 1 GB data helt op til 250 GB data med mulighed for tilkøb af ekstra data. Du får adgang til et selvbetjeningsunivers, hvor du nemt kan justere mobilpakkerne op og ned efter jeres behov. På den måde kommer du ikke til at betale mere, end din virksomhed har brug for.

 

Undgå dyre overraskelser

Når du rejser i udlandet eller tager færgen, er det en god idé at være opmærksom på roamingpriserne. I Unitels mobilpakker er roaming inkluderet for opkald i Danmark, Norden, EU og fra Danmark til USA. Det er altid en god idé at ringe til dem, hvis du skal rejse ud over Norden og EU for at høre om mulighederne for roaming i andre dele af verden, så du undgår dyre overraskelser. Med Unitel mobil er abonnementet som standard altid slået fra, når du er på en færge. Så her kan du roligt læne dig tilbage og nyde færgeoverfarten uden, at det løber løbsk på mobilregningen.

 

Det kan Unitel mobil gøre for din virksomhed

Udover en række funktionelle fordele ved Unitel mobilabonnementer får du den bedste rådgivning og vejledning i at finde den bedste løsning for jer. Du får en mobilløsning uden binding og en løsning, der kan tilpasses din virksomheds behov.