Vælg blandt kornfrit hundefoder her – mypets.dk

28. januar 2022

Nu til dags bliver rigtigt mange hunde ramt af diverse foderrelaterede problemer som f.eks. kløe, dårlig mave, hud og pels problemer. Det skyldes for det meste, at alt for mange hunde får for dårligt hundefoder pga. de dårlige rest- og kornprodukter som nogle producenter vælger at bruge i deres fyld. Det er vigtigt at du er opmærksom på dette og undgår disse potentielle problemer ved at benytte kornfrit hundefoder til din hund.

På vores hjemmeside er de fleste fodermærker lavet uden korn, som passer til de fleste kunders ønske om kornfrit hundefoder. Vi bestræber os på at have det bedste foder uden korn og tilsætningsstoffer, så der altid er kvalitets foder der passer til din hund.

Forskellige typer af kornfrit hundefoder:

  • Kornfrit hundefoder med fisk. En yderst god løsning til hunde der døjer med led problemer. De har nemlig et højt indhold af fisk og fiskeolie, som er gavnligt ved potentielle led problemer.
  • Kornfrit hundefoder med lam er ofte et meget fornuftigt valg til hunde, der døjer med sart fordøjelse.
  • Kornfrit hundefoder med højt indhold af kød.
  • Kornfrit hundefoder til aktive hunde der har et højt energibehov og har brug for ekstra meget fedt og protein. Acana Sport and Agility er en mulighed, da foderet indeholder hele 75% af kød og er lavet på kalkun, æg og kylling, og er et energitæt kornfrit hundefoder med højt indhold af protein og fedt.
  • Kornfrit hundefoder med lavt kalorieindhold til hunde der er overvægtige. Uanset hvad årsagen er, kan hunde der overvægtige have god gavn af kornfrit hundefoder med lavt kalorieindhold.
  • Kornfrit hundefoder til hunde med særlige behov. Nogle hunde har brug for et foder, der kan bruges til problemer som f.eks. sensitiv hud, mave eller pels. Til netop denne type problemer hos hunde har vi hos mypets.dk rigtig god erfaring med Acana Grass-Fed Lamb.

Kornfrit hundefoder til din hunds behov

Uanset race og alder, så vil de fleste hunde altid have forskellige behov alt efter hvilket livsstadie, de befinder sig i. Derfor har vi hos mypets.dk altid et kornfrit hundefoder på hylderne, der passer til præcis din hunds behov. Det vigtigste er at vælge et kornfrit foder af højkvalitet med den proteinkilde din hund nyder allermest at spise. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores produkter på hjemmesiden. Vi har gode erfaringer og vi garanterer at vi næsten altid kan finde en variant af hundefoder der passer til din hunds behov. Vi glæder os til at høre fra dig!

Relateret Artikler

Derfor bør du lave dine egne havemøbler

Derfor bør du lave dine egne havemøbler

Sommeren er ved at være ovre, og det er derfor tid til, at begynde de næste projekter, så haven står knivskarpt til sommer.  Haven skal gerne være et sted, hvor du kan slappe af og nyde det varmere vejr. Hvis du overvejer at tilføje nogle nye møbler til din have,...

Silkeborg restaurant King Buffet – Kinesisk og Japansk mad

Silkeborg restaurant King Buffet – Kinesisk og Japansk mad

Efter du på udkig efter en Silkeborg restaurant? Så er du altså kommet til det helt rette sted! King Buffet er en restaurant i Silkeborg, der tilbyder alle former for lækker mad til Silkeborgenserne - og alle jer, der kommer udefra, selvfølgelig. Silkeborg restaurant,...

Stort udvalg af kikkerter

Stort udvalg af kikkerter

Kikkerter er en fantastisk måde at se nærmere på verden omkring dig på. Hos Outdoor Adventure fører de et bredt udvalg af kikkerter fra mange af de kendte mærker på markedet, herunder Vortex, Hawke, Bresser og Welter. Uanset om du leder efter en kikkert til...