Vælg de praktiske møbler til institutionen

Når du skal til at vælge møbler til en institution, så er det vigtigt, at du vælger nogle praktiske møbler. Der er nemlig forskel på, hvordan du ville vælge møbler til dit eget hjem, og hvordan du skal vælge til en institution. Institutionsmøbler skal give plads til, at det nogle gange går stærkt, og at der er mange mennesker på et sted. Du skal altså huske, at de rette møbler vil kunne gøre en betydelig forskel i en travl hverdag. Derfor er det vigtigt, at du vælger med omhu.

Få så meget ud af pladsen som muligt

Den bedste form for institutionsmøbler hjælper dig med at udnytte pladsen. Der kan nogle gange være mange mennesker på en institution. Derfor er det vigtigt, at der er plads til alle. Det betyder altså også, at de møbler, der for eksempel bruges til opbevaring, ikke skal være i vejen.

Hvis du for eksempel skal have plads til en håndvask, så er det oplagt også at få sat hylder og skuffer ind både over og under vasken. På den måde kan du nemlig udnytte den plads, der alligevel skal sættes af til vasken.

Vælg hårdføre møbler

Det er også vigtigt, at møblerne kan holde til noget. I en institution er det ikke alle, der vil være lige forsigtige med tingene. Derfor skal møblerne altså kunne holde til en del. Særligt når det er travlt, eller når der ikke er plads, vil møblerne let blive udsat for nogle slag.

Hvis møblerne skal holde i mange år, og det skal de jo helst, så skal de være lavet af gode materialer.

Få også en flot indretning

Bare fordi møblerne er praktiske, behøver det ikke at betyde, at de ikke også kan være flotte. Det vil måske komme i anden række, men glem ikke at en pæn indretning også kan bidrage til nogle mere inspirerende omgivelser.