Vælg den rigtige fiskestang

En fiskestang er ikke bare en stang med en krog for enden, det er et avanceret værktøj, som kan make-or-break din fiskeoplevelse.

Skal du have bid? Så skal du være opmærksom på følgende ting, når du køber fiskestænger.

Hvad skal du bruge din fiskestang til?

Der er mange forskellige former for fiskeri. Fisker du i put and take sø? I en å? På kysten eller måske i en båd? Der findes fiskestænger til det hele.

Men fiskestænger er ikke alle sammen universelle. Tykkelse og længden på stangen, grebet, snøren og meget mere har en betydning for, hvor du kan bruge den henne.

Tag et kig på Nyt Grej og læs mere omkring kvalitetsfiskestænger til forskellige formål. Her kan du både finde børne stænger, put and take stænger, fluestænger og mange flere modeller.

Forskellige fiskestænger

Som garvet fiskemand har du med sikkerhed også et favoritsted, hvor du fisker. Nogle nyder af at stå i vandkanten, andre har det bedst på molen eller i en fiskerbåd. Mulighederne er mange, og derfor findes der mange former for fiskestænger.

Fiskestængerne adskiller sig fra hinanden i tykkelsen, størrelsen og længden. Hvis du fisker efter store fisk i en put and take sø, har du også brug for en kraftfuld fiskestang, som kan hale den i land. Hvis du kun fisker for hyggens skyld en gang imellem kan du nøjes med tyndere fluestænger.

Besøg Nyt Grej og gå på opdagelse i deres brede sortiment af fiskestænger og tilbehør til alle typer af fiskeri.

En rejsestang med på farten

Skal du ud og rejse med din fiskestang? Mange snupper bilen til Sverige, hvor der er mange fantastiske fiskemuligheder i betagende naturomgivelser.

Til dette formål har man brug for en rejsefisksstang. En rejsefiskestang kan deles op i mange små dele, som kan puttes i tasken eller kufferten. Nogle har endda teleskopfunktion, hvor den kan trækkes ud og skubbes ind, så den fylder endnu mindre.

Kvalitet betyder noget

Hvis du vil have en ordentlig fiskestang, så skal du også investere penge i den. Gode fiskestænger koster normalt mere, men de er også langt mere holdbare og behagelige at bruge.

Gå efter kvalitet og få en fiskestang for livet. Hos Nyt Grej er du garanteret at finde kvalitetsstænger og tilbehør, som du kan få glæde af resten af livet. Selvom kvaliteten er i top, så er priserne ganske overkommelige, så du behøver ikke sprænge budgettet for at få en god fiskestang.