Vælg en slowfeeder til hest fra Dan Egtved

Uanset hvilken stald du har, er det vigtigt, at du har det rette inventar, der kan gøre det lettere både for dig, dyrene og andre der befinder sig i stalden. Dan Egtved kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige smarte inventarløsninger. Du kan bestille en slowfeeder til hest eller en dækkenholder, der kan være en meget praktisk detalje.

En slowfeeder til hest fra Dan Egtved er let at rengøre

I en hestestald er det en meget god ide, at du har en slowfeeder til hest, som du ved er både holdbar og effektiv. Dan Egtved kan tilbyde en slowfeeder til hest, der matcher din stald og mark. Der er forskellige varianter, som du kan tage et kig på. Du kan vælge ud fra, hvad der bedst passer de heste, som er i din stald. En slowfeeder til hest er altid lavet i høj kvalitet, da det er nogle meget stærke dyr. Det betyder derfor, at en slowfeeder til hest i slagsfast plast eller galvaniseret stål. Dette gør dem også noget lettere at rengøre. Du kan montere en slowfeeder til hest på væggen eller døren. Er det til marken kan du finde en, der kan placeres på jorden, så hestene har adgang til den uden problemer. Mangler du en effektiv slowfeeder til hest, så tag ind forbi www.dan-egtved.dk, og find den rette til din stald.

Få en dækkenholder til opbevaring af 9 dækkener

I en hestestald vil der selvfølgelig være mange dækkener, der skal holdes styr på. Det kan gøres med en smart og effektiv dækkenholder, som du kan finde hos Dan Egtved. En dækkenholder gør det muligt at holde styr på alle de dækkener, der bruges i stalden. Der findes dækkenholdere med helt op til 9 dækkener. Du kan selvfølgelig vælge ud fra, hvor mange heste der befinder sig i stalden, og om der skal være bestemte pladser til bestemte personer. Det kan blandt andet være en fordel, så man ikke kommer op at skændes om, hvilket dækken der ens eget. En dækkenholder kan monteres på væggen, så der er let adgang til den. Du kan dog også købe ben til dækkenholder, så den står på gulvet. Tag et kig på udvalget af dækkenholdere og andet staldinventar hos www.dan-egtved.dk. Du kan være helt sikker på, at de har inventar, du kan bruge i din stald.

Dan Egtved er en af Danmarks førende leverandører inden for inventar til stald. De har et bredt sortiment, der bl.a. er til både heste- og kostald. Deres erfaring giver dem ekspertviden til at besvare alle spørgsmål, du måtte have.