Vil du købe en ny bil? Det kan du gøre med din gamle bil

Har du forelsket dig i en ny bil, og kunne du godt tænke dig at gøre den til din inden for den nærmeste fremtid? Hvis du har en bil i forvejen, så skal du til at beslutte dig for, hvad du vil gøre med den, når du køber dig en ny bil.

Er du i tvivl om dine muligheder, kan du med fordel læse med videre og få et par gode råd til, hvad du kan gøre med din gamle bil.

Sælg din bil til en privatperson

Der er rigtig mange bilejere, der vælger at sælge deres bil privat. Her går processen ofte langt hurtigere, netop fordi private sælgere og købere ønsker en hurtig handel.

Der er desuden også mulighed for at tjene flere penge på salget, når du sælger til en privatperson kontra en bilforhandler. Bilforhandleren skal nemlig betale til udgifter såsom reparationer, løn og lignende, og derfor kan du risikere at få mindre for din bil.

Overvej om din bil skal skrottes

Hvis din bil er gammel og af en eller flere årsager ikke er meget værd længere, så kan du overveje at skrotte den. Hvis du vælger at køre din bil til et bilskrot i nærheden af dig, kan du til gengæld få en given pengepræmie for den. Denne pengepræmie kan i nogle tilfælde være mere attraktiv, end hvis du vælger at sælge din gamle bil til en bilforhandler eller privatperson.

Tilbyd din gamle bil som udbetaling til en ny

Vælger du at købe din nye bil hos en bilforhandler, kan du forhøre dig, om der er mulighed for, at de vil tage din gamle bil som en del af udbetalingen til den nye bil. Dette er de ofte meget åbne overfor, hvis de ser et potentiale i din gamle bil.