Vil du være haj til Photoshop? Så tag et certificeret kursus

26. juli 2021

Som erfaren bruger af Photoshop kan du lave meget inden for billedmanipulation og gøre dig selv til en langt stærkere kandidat til stillinger inden for marketing. Desuden kan det at lære programmet at kende give dig blod på tanden for også at mestre Adobe InDesign og Adobe Illustrator, der begge spiller godt sammen med Photoshop, hvor førstnævnte er til layout, mens sidstnævnt er til grafikker.

Du behøver ikke sidde alene med programmet

Mulighederne inden for Photoshop er talrige, hvilket gør, at programmet kan virke uoverskueligt for brugere, de første mange gange de benytter sig af det. Du er dog ikke nødsaget til at finde hoved og hale i softwaren selv – du kan nemlig tage et certificeret Photoshop kursus. Her bliver du hjulpet på vej til at bruge Photoshops kernefeatures, så du får styr på dem og ved, hvad du kan blive bedre til.

Opnå nye evner inden for både grafik og marketing

Som øvet i for Photoshop kan du bl.a. behandle billeder ved at fjerne uønskede detaljer eller klippe et element ud for gemme det som en .png-fil. Den viden kan du så bruge til at skabe bannere eller annoncer til brug i marketing, fængende GIF-filer til deling på sociale medier, T-shirtdesigns eller produktvisualiseringer. Som du kan fornemme, kan du altså varetage mange opgaver i programmet.

Start med et basiskursus i Photoshop

Nu er Photoshop et program, du kan blive ved med at specialisere dig inden for brugen af. Ikke alle programmets muligheder er måske relevante for dig, så vælger du at tage et kursus i Photoshop, er et basiskursus rigeligt i starten. Her lærer du nemlig, hvordan du overordnet retoucherer billeder, og du får trygt bugt med den for mange indledende ængstelse ved at skulle navigere i programmet.

Snyd ikke dig selv for at blive haj til det bedst supportede program til billedredigering.

Relateret Artikler

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem

Japanske lanterner er en smuk og hyggelig tilføjelse til ethvert hjem og findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Når de er tændt, skaber de en varm og indbydende atmosfære, som er perfekt til at slappe af i. Udendørs lanterner kan også bruges til at...

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold forsker i leg og børneliv

Jørn Martin Steenhold er uddannet børnehavepædagog og har forfattet mange forskellige bøger med forskning i barndommen og børns liv. Han sætter børnene i fokus og har derfor også gjort sin forskning tilgængelig på www.borneliv.dk, hvor du har mulighed for at lære mere...